Παρί: Ο Mπαπέ δέχτηκε την απόφαση του κλαμπ να μη γίνει η μεταγραφή στη Ρεάλ

Δημήτρης Σαμόλης
Παρί: Ο Mπαπέ δέχτηκε την απόφαση του κλαμπ να μη γίνει η μεταγραφή στη Ρεάλ

bet365

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποδέχτηκε την πρόταση της Παρί να μην γίνει η μεταγραφή του στη Ρεάλ και ως εκ τούτου ετοιμάζεται για την τελευταία του σεζόν στην ομάδα του Παρισιού.

Η μεγάλη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ δεν ολοκληρώθηκε. Οι Μερένγκες αποσύρθηκαν από τις διαπραγματεύσεις και ο 22χρονος Γάλλος κυνηγός θα παραμείνει στην Παρί και τη σεζόν 2021-20022.

Αυτή θα είναι και η τελευταία του χρονιά στην ομάδα του Παρισιού, με το τέλος της οποίας θα μείνει ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο σταρ της Παρί αποδέχτηκε την απόφαση του κλαμπ να μην γίνει το deal με τη Βασίλισσα.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2018 με την εθνική Γαλλίας πήρε μεταγραφή στην Παρί το καλοκαίρι του 2018 από τη Μονακό αντί 145.000.000 ευρώ. Από τότε μέχρι σήμερα έχει δώσει 175 ματς με την Παρί, έχει βάλει 135 γκολ και έχει μοιράσει 63 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα