Η La Liga αναβάλλει δύο αγώνες και κάνει επίθεση στην FIFA

Η La Liga αναβάλλει δύο αγώνες και κάνει επίθεση στην FIFA

bet365

Δεν θα πραγματοποιηθούν τα ματς Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ -Αλαβές, με την La Liga να έχει προσφύγει στο CAS κατά της Παγκόσμιας ομοσπονδίας!

Δύο ματς της 4ης αγωνιστικής στην La Liga αναβλήθηκαν, με την Ισπανική λίγκα να απευθύνεται στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης (CAS) κατηγορώντας την FIFA ως υπαίτια γι’ αυτές τις αναβολές!

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, τα ματς Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ-Αλαβές δεν θα πραγματοποιηθούν, με την La Liga να προσφεύγει στο CAS μετά την απόφαση της FIFA να ορίσει έξτρα αγώνες για προκριματικά Μουντιάλ στη ζώνη Λατινικής Αμερικής.

Τα προκριματικά στην Λατινική Αμερική είχαν αναβληθεί την άνοιξη λόγω πανδημίας και δεν υπάρχουν επιπλέον ημερομηνίες. Αποτέλεσμα είναι αρκετοί παίκτες να πρέπει να παραμείνουν στις πατρίδες τους για μεγαλύτερο διάστημα και έτσι πολλοί διεθνείς θα απουσιάζουν στις 11 Σεπτεμβρίου, όταν και θα γίνει η επανέναρξη στα πρωταθλήματα.

Η λίγκα αποφάσισε να αναβάλει τις δύο αναμετρήσεις, ενώ θα αλλάξει και το υπόλοιπο πρόγραμμα, με την αναμέτρηση Ρεάλ – Θέλτα να αναμένεται να γίνει αργά το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου.

«Η La Liga κατέθεσε αίτημα στο CAS για να διασφαλίσει τον ίσο ανταγωνισμό και τα δικαιώματα των παικτών. Άλλες συνομοσπονδίες, όπως η UEFA και η CONCACAF δεν ζήτησαν παράταση στη διαθεσιμότητα των διεθνών παικτών και δεν προκάλεσαν προβλήματα στα εθνικά πρωταθλήματα. Θα αντιμετωπίσουμε την ίδια κατάσταση αναλγησίας ξανά τον Οκτώβριο», τονίζει η La Liga στην ανακοίνωσή της. Το CAS πάντως δικαίωσε την FIFA και η λίγκα προχωρά σε αλλαγές στο πρόγραμμά της...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα