Ατλέτικο Μαδρίτης - Έλτσε 1-0: «Άγγελος» Κορέα και εορτασμός τίτλου (vid)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Έλτσε 1-0: «Άγγελος» Κορέα και εορτασμός τίτλου (vid)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Έλτσε 1-0: «Άγγελος» Κορέα και εορτασμός τίτλου (vid)

bet365

Με τον Άνχελ Κορέα να παραμένει ο αποκλειστικός της σκόρερ στις δύο πρώτες αγωνιστικές, η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε το καθήκον της κόντρα στην Έλτσε με τη γνωστή... συνταγή τίτλου (1-0), γιορτάζοντας για το περσινό πρωτάθλημα μπροστά σε 20.000 οπαδούς.

Δεν έζησαν από κοντά το περιπετειώδες ταξίδι προς τον δεύτερο τίτλο της τελευταίας δεκαετίας, ούτε καν τη φιέστα. Ήταν, όμως, εκεί για το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν ως πρωταθλητές Ισπανίας. Περίπου 20.000 φίλαθλοι της Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψαν στο «Wanda Metropolitano» μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο και η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε τής προσέφερε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένακαι την οδήγησε στην κορυφή. Ζόρικη νίκη με 1-0 απέναντι στην Έλτσε και 2/2 στην πορεία της υπεράσπισης του τίτλου, με σκόρερ και πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά τον δικό της... άγγελο (ισπανιστί Άνχελ), τον Άνχελ Κορέα.

Ο Αργεντινός φορ έπαιξε ξανά βασικός στη γραμμή κρούσης αντί του Λουίς Σουάρες που μπήκε αλλαγή και στο 39', εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη έξοδο και το «τσαφ» για... blooper του Κίκο Κασίγια, πλασάροντας υποδειγματικά σε ανυπεράσπιστη εστία, στην πρώτη τελική της Ατλέτικο στον στόχο. Έτσι, έφτασε τα τρία γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές (δύο στην πρεμιέρα με τη Θέλτα), όλα όσα έχει σκοράρει ως τώρα η Ατλέτικο.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν μέχρι τέλος στη διεκδίκηση του ματς, αλλά το φινάλε βάφτηκε ροχομπλάνκο και οι παίκτες πανηγύρισαν για πρώτη φορά μετά τον Μάρτιο του 2020 μπροστά στην εξέδρα, παρέα με τους οπαδούς των Κολτσονέρος.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένες, Κοντογκμπιά, Κόκε, Γιορέντε, Ντε Πολ (62΄Τρίπιερ), Λεμάρ (62' Σουάρες), Σαούλ, Καράσκο, Κορέα (85' Λόντι)

Έλτσε (Φραν Εσκρίμπα): Κασίγια, Παλάσιος, Ρόκο, Μπίγας (86' Γκονθάλεθ), Βερδού, Μοχίκα (82' Χοσάν), Μαρκόνε (82' Καρίγιο), Γκούτι, Φιδέλ, Μίγια (63' Μπενεντέτο), Μπογιέ (82' Μορέντε)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα