La Liga: «Όρθια» με Σολέρ η Βαλένθια, ξανά στο μηδέν η Βιγιαρεάλ (vid)

La Liga: «Όρθια» με Σολέρ η Βαλένθια, ξανά στο μηδέν η Βιγιαρεάλ (vid)

bet365

Η Βαλένθια φλέρταρε με την ήττα στην έδρα της Γρανάδα, αλλά ο Κάρλος Σολέρ έδωσε ξανά τη λύση όπως και στην πρεμιέρα με πέναλτι στο 87' κι έσωσε τον βαθμό. Κόλλησε στο μηδέν και... γλίτωσε την ήττα στο 90' η Βιγιαρεάλ, διπλό για Μαγιόρκα.

Άντεξε μέχρι τέλους με 10 παίκτες από το 2' στην πρεμιέρα κόντρα στη Χετάφε και πήρε τη νίκη. Ισοφάρισε στο 87' και είδε το VAR να της κάνει... χάρη ακυρώνοντας εις βάρος της γκολ στις καθυστερήσεις. Η Βαλένθια βρίσκει τον τρόπο στις δύο πρώτες αγωνιστικές να μένει αήττητη και το έκανε και στην έδρα της Γρανάδα, χάρη στον Κάρλος Σολέρ ο οποίος ευστόχησε σε πέναλτι τρία λεπτά πριν από τη λήξη και έσωσε τον βαθμό. Η Γρανάδα είχε προηγηθεί με τον Σουάρες στο 16' και άγγιξε τη νίκη με buzzer-beater, αλλά το γκολ του Μοντόρο στο 92' ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Δεύτερο ματς με κέρδος μόνο τον βαθμό, λοιπόν, για την ομάδα του Ρομπέρτο Μορένο, στους 4 οι Νυχτερίδες.

Την ίδια ώρα με τη Γρανάδα, «κόλλησε» και η Βιγιαρεάλ και πάλι χωρίς σκορ στην έδρα της Εσπανιόλ. Μάλιστα, το Κίτρινο Υποβρύχιο κινδύνεψε με την ήττα στις καθυστερήσεις, αλλά το γκολ του Γου Λέι δεν μέτρησε ποτέ αφού ο Κινέζος στράικερ έκανε επαφή με το χέρι.

Νωρίτερα, η Μαγιόρκα πήρε την πρώτη φετινή της νίκη στην έδρα της Αλαβές, χάρη σε γκολ του Φερ Νίνιο στο 80ο λεπτό και έφτασε τους 4 βαθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα