Ο εθελοντής Κασίγιας φτιάχνει αντιπυρικές ζώνες για τη φωτιά που κατακαίει το χωριό του (pics & vid)

Ο εθελοντής Κασίγιας φτιάχνει αντιπυρικές ζώνες για τη φωτιά που κατακαίει το χωριό του (pics & vid)

bet365

Ο Ίκερ Κασίγιας δεν άφησε μόνους τους συγχωριανούς του στη δύσκολη «μάχη» με τις φλόγες και βρέθηκε στο πύρινο μέτωπο για να βοηθήσει στη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών.

Η μικρή κοινότητα του Ναβαλακρούθ στην Ισπανία πλήττεται από τις πυρκαγιές εδώ και τρεις ημέρες, με πάνω από 130.000 στρέμματα να έχουν χαθεί στην ευρύτερη περιοχή της περιφέρειας Άβιλα. Μπροστά σε αυτή την καταστροφή και προκειμένου να μη φτάσει η φωτιά κοντά στις κατοικημένες περιοχές, ο Ίκερ Κασίγιας έκανε το δικό του χρέος προς την περιοχή από όπου κατάγονται οι γονείς του και παρείχε τη δική του βοήθεια στους συγχωριανούς που παλεύουν με όσα μέσα διαθέτουν να περιορίσουν τη φωτιά.

Ο παλαίμαχος κίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε στα social media βίντεο στο οποίο μαζί με τους κατοίκους του χωριού δημιουργούν αντιπυρικές ζώνες, ώστε να αποκλείσουν την πύρινη λαίλαπα από τον οικισμό τους.

«Περήφανος για τους ανθρώπους μου. Λίγο ακόμη έμεινε για να τελειώσουμε τις αντιπυρικές ζώνες. Συνεχίζουμε!» ήταν το μήνυμα του «Άγιου Ίκερ» στο twitter:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα