Μέσι: Στο Παρίσι τον περιμένουν, εκείνος κάνει βουτιές και μιλούν για ανανέωση!

Μέσι: Στο Παρίσι τον περιμένουν, εκείνος κάνει βουτιές και μιλούν για ανανέωση!

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι: Στο Παρίσι τον περιμένουν, εκείνος κάνει βουτιές και μιλούν για ανανέωση!

bet365

Όσο εκείνος παραμένει χαλαρός στη βίλα του στην Βαρκελώνη, γύρω από τ' όνομα του Λιονέλ Μέσι επικρατεί ένα απόλυτο μπάχαλο! Άλλοι μιλούν για απόλυτη συμφωνία με την Παρί, στην πόλη του φωτός ο κόσμος τον περιμένει δυο μέρες στο αεροδρόμιο όμως προέκυψαν και σενάρια νέων συζητήσεων με την Μπαρτσελόνα!

Ένα όνομα, μια μεγάλη ιστορία και ένα... απόλυτο μπάχαλο τις τελευταίες ώρες!

Ο Λιονέλ Μέσι με σπασμένη φωνή και καρδιά αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα το μεσημέρι της Κυριακής, όμως, όταν η φλόγα καίει ακόμα στην καρδιά, δύσκολα αποχωρίζεσαι κάποιον.

Οι «μπλαουγκράνα» και ο Αργεντινός θα συνέχιζαν μαζί δίχως δεύτερη κουβέντα αν το επέτρεπε η LaLiga, όμως, αυτή τη στιγμή, αν και τα πράγματα, τουλάχιστον σε επίπεδο επίσημων ανακοινώσεων είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα, επικρατεί ένας... μύλος!

Στο Παρίσι επί δυο μέρες οι οπαδοί της Παρί «κατασκηνώνουν» στο αεροδρόμιο και περιμένουν τον «Μεσσία» τους, όμως, εκείνος συνεχίζει τις βουτιές στην πισίνα της βίλας του στη Βαρκελώνη.

Την ίδια στιγμή, η Ole της Αργεντινής κάνει λόγο για απόλυτη συμφωνία της Παρί με τον Λιονέλ Μέσι, ωστόσο, το ESPN της χώρας του τάνγκο έκανε λόγο τα ξημερώματα της Τρίτης για νέες επαφές με την Μπαρτσελόνα!

Ενδεχομένως μαζί με τον παίκτη να προσπαθούν οι Καταλανοί να βρουν τρόπο ώστε η LaLiga να δεχθεί το νέο συμβόλαιο και να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις ή να γίνει νέα επεξεργασία των όρων ώστε ο Μέσι να παραμείνει στο «Καμπ Νόου».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα