Αγουέρο: Πήγε στην Μπαρτσελόνα για τον Μέσι κι εκείνος φεύγει (vid)

Αγουέρο: Πήγε στην Μπαρτσελόνα για τον Μέσι κι εκείνος φεύγει (vid)

Κώστας Τόπας
Αγουέρο: Πήγε στην Μπαρτσελόνα για τον Μέσι κι εκείνος φεύγει (vid)

bet365

Ο Σέρχιο Αγουέρο εντάχθηκε στην Μπαρτσελόνα για να αγωνιστεί στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι, αλλά όπως φαίνεται η επιθυμία του δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα, μετά την απόφαση του «Λίο» να αποχωρήσει από τους Καταλανούς.

Μετά από μία σπουδαία διαδρομή με την Μάντσεστερ Σίτι ο 32χρονος Αργεντινός στράικερ επέστρεψε στην La Liga, αυτή την φορά για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, ώστε να να βρεθεί στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι στη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Οι δυο τους διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις και επιθυμία του Αγουέρο ήταν να αγωνιστεί μαζί με τον συμπατριώτη του στη Μπαρτσελόνα. Αυτό είχε δηλώσει άλλωστε και στις δηλώσεις του κατά την παρουσίαση του από τους «μπλαουγκράνα».

«Ελπίζω να παίξω μαζί με τον Μέσι. Ό,τι γίνει με τον Λέο, θα είναι η δική του απόφαση με το σύλλογο. Θα είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος αν παίξουμε μαζί. Έχουμε παίξει μαζί στην εθνική Αργεντινής από μικρή ηλικία, ελπίζω να το κάνουμε και εδώ, στην Μπαρτσελόνα. Ο Μέσι με συνεχάρη για τη μεταγραφή στέλνοντάς μου μήνυμα. Θα είναι φανταστικό να παίζουμε μαζί κάθε ημέρα. Είμαστε καλοί φίλοι. Νομίζω ότι ο Λέο θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Μπαρτσελόνα», ήταν τα λόγια του Αγουέρο.

Ωστόσο, όπως φαίνεται η επιθυμία του Αργεντινού στράικερ δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα, καθώς ο Μέσι αποφάσισε να αποχωρήσει από τους Καταλανούς, με αποτέλεσμα η ευκαιρία να αγωνιστούν μαζί οι δύο ποδοσφαιριστές να χαθεί για πάντα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα