Εδώ ο Μέσι χάνεται και η Μπαρτσελόνα βγάζει ανακοίνωση για τη CVC

Εδώ ο Μέσι χάνεται και η Μπαρτσελόνα βγάζει ανακοίνωση για τη CVC

Βασίλης Τεμπέλης
Εδώ ο Μέσι χάνεται και η Μπαρτσελόνα βγάζει ανακοίνωση για τη CVC

bet365

Μπορεί όλος ο κόσμος να ασχολείται με την οριστική αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι, αλλά η Μπαρτσελόνα βρήκε... χρόνο να διαμαρτυρηθεί για τη συμφωνία της La Liga με τη CVC.

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ομάδα της Βαρκελώνης με το «ναυάγιο» είναι οριστικό και αμετάκλητο. Ενώ ο Αργεντινός έχει χαθεί για την ομάδα της Βαρκελώνης, εκείνη δυο ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου βρήκε το... χρόνο να διαμαρτυρηθεί για τη συμφωνία της La Liga με το CVC.

«Η ομάδα θεωρεί λάθος την υπογραφή συμβολαίου μπροστά στην αβεβαιότητα που απειλεί το παγκόσμιο ποδόσφαιρο», αναφέρεται μεταξύ άλλων. Εντελώς λανθασμένο timing, με τους Μπλαουγκράνα να βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου.

Ανακοίνωση εξέδωσε νωρίτερα και η Ρεάλ βάλλοντας τη La Liga, για τη συμφωνία με την ιδιωτική εταιρεία μετοχών CVC Capital Partners αντί 2.7 δισ. ευρώ, για το 10%.

Οι Μερένγκες ξεκαθαρίζουν ότι η συμφωνία έγινε εν αγνοία τους και δεν θα την υποστηρίξουν, αποκαλώντας το fund «οπορτουνιστικό» και τονίζοντας ότι απέτυχε στις αντίστοιχες συμφωνίες με το γερμανικό και ιταλικό πρωτάθλημα.

Τα χρήματα (σε εκατομμύρια ευρώ) που θα λάβει κάθε ομάδα:

Τα χρήματα που θα λάβει κάθε ομάδα

 

LA LIGA Τελευταία Νέα