Κιτρομηλίδης: «Είμαι ελεύθερος πλέον να πω ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών»

Βασίλης Τεμπέλης
Κιτρομηλίδης: «Είμαι ελεύθερος πλέον να πω ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών»

bet365

Ο Έλληνας δημοσιογράφος, Φίλιππος Κιτρομηλίδης, άφησε μετά από οκτώ χρόνια την τηλεόραση της Ρεάλ για εκείνη της La Liga και αισθάνεται ανακουφισμένος που μπορεί να φωνάξει ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών.

Σαν «βόμβα» έσκασε στη δημοσιογραφική πιάτσα της Ισπανίας η είδηση ότι ο Φίλιππος Κιτρομηλίδης άφησε το τηλεοπτικό κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης (Real Madrid TV), αποδεχόμενος την πρόταση του Χαβιέρ Τέμπας για το αντίστοιχο της διοργανώτριας αρχής του ισπανικού πρωταθλήματος (La Liga TV).

Ο Κιτρομηλίδης είναι Έλληνας, όπως φανερώνει και το όνομά του. Ο Βασίλης Σαμπράκος τον σύστησε το 2013 στο ελληνικό κοινό. Γεννήθηκε στο Λονδίνο. Ο πατέρας του από την Κύπρο, η μητέρα του από την Ελλάδα, αλλά εκείνος αγάπησε την ισπανική γλώσσα, την οποία σπούδασε στην Αγγλία. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον ώθησε για σπουδές δημοσιογραφίας, έκανε master σε ράδιο/τηλεόραση. Κι άρχισε να εργάζεται, το 2007, για έναν μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό στο Λονδίνο, το LBC, προτού του δοθεί η ευκαιρία να βρεθεί σαν καλεσμένος στο στούντιο της Real Madrid TV για να μιλήσει για το ισπανικό ποδόσφαιρο, το οποίο μελετούσε στενά. Τότε, οι Μερένγκες του έκαναν πρόταση να ενταχθεί στο δυναμικό του Real Madrid TV, του οποίου έγινε βασικός παρουσιαστής.

Ο Φίλιππος Κητρομηλίδης

Μετά από οκτώ χρόνια αποχώρησε. Και όπως εξομολογήθηκε στο podcast με τον Sid Lowe νιώθει ανακουφισμένος για ένα λόγο. Απαλλαγμένος από τις συμβάσεις με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας, είναι ελεύθερος επιτέλους να υποστηρίξει ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών.

«Μπορώ να είμαι περισσότερο ελεύθερος σε σχέση με αυτά που λέω για τη Ρεάλ. Αλλά είναι ωραίο που μπορώ απλά να πω ότι προφανώς ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και δεν το συζητάω. Είναι ωραίο που μπορώ να το πω, οκτώ χρόνια δεν μπορούσα», υποστήριξε ο 38χρονος.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα