Ζάλτσμπουργκ - Μπαρτσελόνα 2-1: Φιλική προσγείωση, περιμένοντας τον Μέσι (vids)

Βασίλης Τεμπέλης
Ζάλτσμπουργκ - Μπαρτσελόνα 2-1: Φιλική προσγείωση, περιμένοντας τον Μέσι (vids)

bet365

Η Ζάλτσμπουργκ νίκησε 2-1 σε φιλική αναμέτρηση την Μπαρτσελόνα και προσγείωσε ανώμαλα τους Μπλαουγκράνα πριν τη Γιουβέντους για το Τζουάν Γκαμπέρ.

Η Μπαρτσελόνα πετούσε «φωτιές» με τις τριάρες κόντρα στη Ζιρόνα (3-1) και τη Στουτγκάρδη (3-0), αλλά στη Red Bull Arena η Ζάλτσμπουργκ της έβαλε «φρένο». Οι Μπλαουγκράνα γνώρισαν τη φιλική ήττα από την αυστριακή ομάδα.

Άνοιξαν το σκορ στο 43ο λεπτό με τον κεραυνό του Λούκα Σούτσιτς, ο οποίος άφησε άγαλμα τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα που υπερασπίστηκε την εστία της καταλανικής ομάδας, Νέτο.

Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ κατά... λάθος στο 82' - η μπάλα κόντραρε στον Δανό φορ που βρίσκεται κοντά στη Γουέστ Χαμ μετά από απόκρουση σε σουτ του Σερτζίνιο Ντεστ - ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Μπρέντεν Άαρονσον στο 90' στο ριμπάουντ μετά από δοκάρι, χάρισε τη νίκη στους Ταύρους. Η Μπάρτσα έχει ως επόμενο αντίπαλο τη Γιουβέντους (8/8, 22:30) για το Τζουάν Γκαμπέρ. Ως τότε, άλλωστε, αναμένεται να έχει ανακοινωθεί (σύμφωνα με τα ισπανικά ρεπορτάζ) η παραμονή του Λιονέλ Μέσι.

Η αρχική ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα: Νέτο, Ντεστ, Αραούχο, Λανγκλέ, Άλμπα, Νίκο Γκονθάλεθ, Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Γκάβι, Γκριεζμάν, Ντεπάι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα