Μέσι: Διακοπές με το παρεάκι της Παρί Σεν Ζερμέν στην Ίμπιζα (pic)

Κώστας Τόπας
Μέσι: Διακοπές με το παρεάκι της Παρί Σεν Ζερμέν στην Ίμπιζα (pic)

bet365

Στην Ίμπιζα εξακολουθεί να βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι για τις καλοκαιρινές του διακοπές, όπου εκεί μάλιστα πέτυχε και τον πρώην συμπαίκτη του Νεϊμάρ και το υπόλοιπο παρεάκι της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεάντρο Παρέδες, Άνχελ Ντι Μαρία και Μάρκο Βεράτι.

Πριν από μερικές ημέρες ο Αργεντινός αστέρας των «μπλαουγκράνα» έφυγε για διακοπές στην Ίμπιζα, με το μυαλό του να βρίσκεται πάντα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει μείνει ελεύθερος, αλλά όπως όλα δείχνουν η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα ανανεωθεί και μάλιστα εντός των επόμενων ημερών. Ο Τζουάν Λαπόρτα φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε καλό δρόμο και τόνισε πως μέχρι το Σάββατο (08/08) το θέμα με το συμβόλαιο του Αργεντινού αστέρα, θα έχει διευθετηθεί

Από την πλευρά του πάντως ο 34χρονος άσος συνεχίζει να περνάει ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια του στην Ίμπιζα. Εκεί, όπου συνάντησε και τέσσερις ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν. Τους Νεϊμάρ, Λεάντρο Παρέδες, Μάρκο Βεράτι και Άνχελ Ντι Μαρία, με τον τελευταίο μάλιστα να δημοσιεύει τη φωτογραφία στα social media με λεζάντα «φίλοι».

Η συγκεκριμένη συνάντηση προκάλεσε χαμόγελα στις τάξεις των οπαδών των Παριζιάνων οι οποίοι ελπίζουν ότι οι παίκτες της Παρί θα έπεισαν τον Μέσι θα υπογράψει στην ομάδα τους κι έντονη ανησυχία από την άλλη στην Μπαρτσελόνα, καθώς ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το νέο συμβόλαιο του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα