Μπαρτσελόνα: Θέλει να κρατήσει τελικά τον Ντεμπελέ μέχρι το 2023

Μπαρτσελόνα: Θέλει να κρατήσει τελικά τον Ντεμπελέ μέχρι το 2023

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Θέλει να κρατήσει τελικά τον Ντεμπελέ μέχρι το 2023

bet365

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα δει την πόρτα της εξόδου, τελικά η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να του καταθέσει νέο συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2023.

Αποτελεί κοινό μυστικό, ότι ο Ρόναλντ Κούμαν δεν υπολογίζει ως πρώτη επιλογή τον Ντεμπελέ ο οποίος είναι ανοιχτός στην αποχώρηση από την Μπαρτσελόνα, παρ' ότι μέχρι τώρα δεν είχε καμία τέτοια διάθεση.

Ο 24χρονος άσος βρίσκεται στα «πιτς» από τον περασμένο Ιούνη και στην παρούσα φάση επικεντρώνεται στην αποθεραπεία του. Οπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή τις τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη.

Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της φαίνεται πως άλλαξε στάση σχετικά με το μέλλον του Ντεμπελέ. Η διοίκηση, όπως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, επιθυμούσαν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους αυτό το καλοκαίρι.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η «Sport», οι ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» κάνουν δεύτερες σκέψεις κι ετοιμάζουν να καταθέσουν νέο συμβόλαιο στον Γάλλο μεσοεπιθετικό, τουλάχιστον μέχρι το 2023. Μένει βέβαια να δούμε ποια θα είναι η απάντηση του Ντεμπελέ, για τον οποίο ήδη έχουν ενδιαφερθεί αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα