Εμρέ Μορ: Υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ραϊόλα για να βρει νέα ομάδα

Βασίλης Τεμπέλης
Εμρέ Μορ: Υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ραϊόλα για να βρει νέα ομάδα

bet365

Ο Εμρέ Μορ είναι αποφασισμένος ν' αποχωρήσει από τη Θέλτα και υπέγραψε συμβόλαιο με τον πανίσχυρο super agent, Μίνο Ραϊόλα, για να βρει τον επόμενο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας.

O Εμρέ Μορ πέρασε και δεν... ακούμπησε από την Ελλάδα, με απογοητευτικό απολογισμό δύο μόλις ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο 24χρονος Τούρκος εξτρέμ, ωστόσο, δεν είναι αγαπητός ούτε στη Γαλικία.

Είναι αποφασισμένος, ωστόσο, ν' αποχωρήσει από τη Θέλτα (η συνεργασία των δύο πλευρών εκπνέει το καλοκαίρι του 2022) και υπέγραψε συμβόλαιο με τον πανίσχυρο super agent, Μίνο Ραϊόλα, για να βρει τον επόμενο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας.

O 53χρονος Ιταλοολλανδός με το πλούσιο πελατολόγιο, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Έρλινγκ Χάαλαντ, Πολ Πογκμπά και Τζανλουίτζι Ντοναρούμα μεταξύ άλλων, είναι η τελευταία ελπίδα του πρώην μεσοεπιθετικού των Ντόρτμουντ, Θέλτα, Γαλατασαράι και Ολυμπιακού, για επιστροφή στο υψηλό επίπεδο.

«Υπέγραψα συμβόλαιο μαζί του για να βρω μια άλλη ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος μου. Τώρα έχω ίσως έναν από τους καλύτερους ατζέντηδες στον κόσμο. Αν δεν βρω κάτι αξιόλογο, θα μείνω στην ομάδα. Το οικονομικό είναι δευτερεύον ζήτημα αυτή τη στιγμή, δεν ψάχνω χρήματα σε αυτή τη φάση. Το μόνο που θέλω είναι να πάω κάπου, όπου θα με εμπιστεύονται», υποστήριξε ο Μορ στην BT.

Η Θέλτα από την πλευρά της έχει αναγνωρίσει ότι η επένδυσή της απέτυχε και τα 13 εκατομμύρια ευρώ σε ορίζοντα τετραετίας δεν απέδωσαν καρπούς. Την περασμένη σεζόν ο Μορ σκόραρε 1 γκολ και μοίρασε 1 ασίστ σε 13 μόνο συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τους Γαλιθιάνους.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα