Μπαρτσελόνα: Σε ρυθμούς... Space Jam με κεφαλιές! (vid)

Μπαρτσελόνα: Σε ρυθμούς... Space Jam με κεφαλιές! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαρτσελόνα: Σε ρυθμούς... Space Jam με κεφαλιές! (vid)

bet365

Μια πολύ διαφορετική και διασκεδαστική άσκηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής στη Μπαρτσελόνα, με τους παίκτες να προσπαθούν να σηκώσουν τη μπάλα με το πόδι και να βάλουν καλάθι με κεφαλιά!

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις για την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, έχει ενσωματωθεί και ο Μέμφις Ντεπάι πλέον, ενώ, ο Λιονέλ Μέσι ακόμα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο Ρόναλντ Κούμαν δουλεύει με όσους ποδοσφαιριστές έχει διαθέσιμους μετά και τη συμμετοχή των διεθνών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με την προπόνηση της Παρασκευής να έχει και κάτι από... μπάσκετ!

Σε ρυθμούς Space Jam, αφού κυκλοφορεί αυτές τις μέρες και η ταινία με τον ΛεΜπρον Τζέιμς, οι «μπλαουγκράνα» σήκωναν τη μπάλα με το πόδι και προσπαθούσαν με κεφαλιά να βάλουν καλάθια!

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα