Ντεπάι: «Όνειρο το να παίζω με τον Μέσι, ίσως πάρει άλλη μία Χρυσή Μπάλα»

Ντεπάι: «Όνειρο το να παίζω με τον Μέσι, ίσως πάρει άλλη μία Χρυσή Μπάλα»

Ντεπάι: «Όνειρο το να παίζω με τον Μέσι, ίσως πάρει άλλη μία Χρυσή Μπάλα»

bet365

Ο Μέμφις Ντεπάι δεν μπορεί να περιμένει! Ανυπομονεί για τη συνύπαρξή του με τον Λιονέλ Μέσι στον αγωνιστικό χώρο!

Ο Ντεπάι, ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα από την Μπαρτσελόνα, στάθηκε στη συνεργασία με τον Μέσι, για την οποία και ανυπομονεί! Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας του με τους Καταλανούς αλλά τα Μέσα στην Καταλωνία θεωρούν δεδομένη την παραμονή του.

Ο Ολλανδός, πάντως, ανυπομονεί για να παίξει μαζί του.

«Είναι θρύλος, ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, είδατε τί έκανε στο Copa America. Ανυπομονώ πάρα πολύ να παίξω μαζί του, η ποιότητά του είναι αδιαπραγμάτευτη», είπε αρχικά ο Ολλανδός ενώ στο πώς περιμένει τη συνεργασία του με τον Αργεντινό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σχολίασε:

«Εγώ απλά πρέπει να κάνω τα τρεξίματά μου, ξέρω ότι η μπάλα θα μου έρθει. Επειδή έχει τόση ποιότητα, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με την μπάλα. Πιστεύω ότι ο καθένας στον κόσμο θα ήθελε να παίξει με έναν τέτοιο παίκτη. Χθες περιηγήθηκα στο μουσείο και είδα όλες τις Χρυσές Μπάλες που έχει κατακτήσει. Ίσως πάρει άλλη μία. Είναι ένα όνειρο για μένα το να παίζω μαζί του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα