Αλάμπα: «Μόνο το “4” είχε απομείνει, κρίμα που έφυγε ο Ζιντάν, μίλησα με Κροος»

Αλάμπα: «Μόνο το “4” είχε απομείνει, κρίμα που έφυγε ο Ζιντάν, μίλησα με Κροος»

Κώστας Ζάλιαρης
Αλάμπα: «Μόνο το “4” είχε απομείνει, κρίμα που έφυγε ο Ζιντάν, μίλησα με Κροος»

bet365

Ο Νταβίντ Αλάμπα εξήγησε γιατί πήρε τον αριθμό του Σέρχιο Ράμος με την έλευσή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, ανέφερε πως παρά την επιθυμία του για συνεργασία με τον Αντσελότι λυπάται που δεν πρόλαβε τον Ζιντάν, ενώ, έλαβε... πληροφορίες και από τον Τόνι Κροος.

Ο Αλάμπα παρουσιάστηκε επίσημα από την Ρεάλ Μαδρίτης το μεσημέρι της Τετάρτης έχοντας πλέον περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και έχοντας υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «μερένγκες».

«Είχα κι άλλες προτάσεις αλλά η Ρεάλ είναι η κορυφαία ομάδα στον κόσμο και ήθελα να παίξω σε αυτό το κλαμπ για να εξελιχθώ» είπε ο Αλάμπα αν και προέρχεται από κατάκτηση 28 τίτλων με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, σχολιάζοντας επίσης πως:

«Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον κ.Αντσελότι αν και λυπήθηκα όταν ενημερώθηκα πως ο κ.Ζιντάν αποχώρησε από τον σύλλογο. Με τον κ. Αντσελότι έχουμε καλή σχέση από την κοινή μας παρουσία στην Μπάγερν».

Όσον αφορά τον αριθμό «4» που πήρε για τη φανέλα του αμέσως μετά την αποχώρηση του Σέρχιο Ράμος, ο Αυστριακός αμυντικός εξήγησε πως: «Ήταν το μοναδικό που είχε απομείνει, μου το πρότειναν από την ομάδα και δεν ήθελα να πάρω τον αριθμό κάποιου άλλου από τους συμπαίκτες μου».

Όσο για τα πράγματα που ξέρει για την «βασίλισσα», ο Αλάμπα ανέφερε ότι: «Έχω μιλήσει με τον Κροος και χαίρομαι που θα συναντηθούμε ξανά στην Ρεάλ. Ο Τόνι πάντοτε μιλούσε για τις επιτυχίες και το μεγαλείο του κλαμπ και χαίρομαι που είμαι στην καλύτερη ομάδα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα