Λαπόρτα για την παραμονή του Μέσι: «Ολα πηγαίνουν καλά με το νέο συμβόλαιο του»

Πριν από μερικές ημέρες ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο Λιονέλ Μέσι θα ανανεώσει στη Μπαρτσελόνα. Βέβαια, τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον σύλλογο έχουν βάλει... φρένο στις υπογραφές για την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Ωστόσο, γι' ακόμη μία φορά ο Λαπόρτα ήταν απτόητος στις νέες του δηλώσεις σχετικά με τον Αργεντινό αστέρα και τόνισε ότι διαπραγματεύσεις τους βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.
Μάλιστα, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει ότι οι υπογραφές έχουν πέσει εδώ και μέρες και πως το μόνο που μένει είναι η ολοκλήρωση του Copa America, για να ανακοινωθεί κι επίσημα η επέκταση του συμβολαίου του «Λίο».
Barça president Joan Laporta to La Sexta: “Everything is going well for Leo Messi’s contract”, he told to @JosepSoldado. 🔵🔴 #FCB
The agreement has been reached since days - just a matter of ‘when’ will be officially announced. #Messi— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 6, 2021
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.