Βαράν: Ζήτησε να φύγει από την Ρεάλ, η Γιουνάιτεντ το φαβορί για την απόκτηση του

Κώστας Τόπας
Βαράν: Ζήτησε να φύγει από την Ρεάλ, η Γιουνάιτεντ το φαβορί για την απόκτηση του

bet365

Δύσκολα όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης ο Ραφαέλ Βαράν, καθώς ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ενδέχεται να ακολουθήσει τον δρόμο του Σέρχιο Ράμος.

Μετά την αποχώρηση του Σέρχιο Ράμος, έρχεται ακόμα μία αποχώρηση κεντρικού αμυντικού από το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή του Ραφάελ Βαράν.

Το συμβόλαιο του 28χρονου Γάλλου αμυντικού, ολοκληρώνεται το 2022 με τους Μαδριλένους, ωστόσο σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο παίκτης ζήτησε από την διοίκηση να αποχωρήσει φέτος το καλοκαίρι.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι θετικός στην παραχώρηση του, όπως και γι' αυτές των Εντέν Αζάρ, Γκάρεθ Μπέιλ, Ίσκο, Μάρτιν Όντεγκααρντ και Λούκα Γιόβιτς. Αρκεί να φτάσουν στα γραφεία της ομάδας, προτάσεις οι οποίες να ικανοποιούν τον ισχυρό άνδρα των «μερένγκες».

Για τον Βαράν ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουναίτεντ. Ωστόσο, το προβάδισμα για την απόκτηση του φαίνεται πως έχουν οι «κόκκινοι διάβολοι». Πάντως για την ώρα έμπειρος στόπερ έχει το μυαλό του στο Euro 2020 και την πορεία που θα κάνει με την εθνική του ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα