Γιουβέντους: Η ευκαιρία του Βλάχοβιτς να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Μπάτζιο

Κώστας Τόπας
Γιουβέντους: Η ευκαιρία του Βλάχοβιτς να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Μπάτζιο

bet365

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς είχε καλύτερο ξεκίνημα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους και απόψε κόντρα στη Φιορεντίνα, έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ του θρυλικού Ιταλού, Ρομπέρτο ​​Μπάτζιο.

Ο 22χρονος στράικερ εντάχθηκε τον περασμένο Γενάρη στη «Γηραιά Κυρία» έναντι 80 εκατομμυρίων ευρώ από τη Φιορεντίνα κι απόψε θα επιστρέφει για πρώτη φορά μετά την μεταγραφή του, στο «Αρτέμιο Φράνκι» για να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του για τα ημιτελικά του Coppa Italia.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έφερε τα γκολ που έλειπαν στη Γιουβέντους και το ξεκίνημά του με τους «μπιανκονέρι» ήταν καλύτερο από αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο. Ο Πορτογάλος σταρ είχε πετύχει τρία γκολ στα πρώτα έξι παιχνίδια του (540 λεπτά) στη Γιουβέντους, ενώ ο Σέρβος αστέρας μετράει τέσσερα τέρματα στις πρώτες έξι εμφανίσεις του, έχοντας μάλιστα και λιγότερα λεπτά από τον Κριστιάνο.

Κόντρα στους «βιόλα» ο Ντούσαν Βλάχοβιτς θα έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ρομπέρτο ​​Μπάτζιο. Η «θεϊκή Αλογοουρά» είχε καλύτερο ξεκίνημα από τον Σέρβο με πέντε γκολ στα πρώτα έξι παιχνίδια του στη Γιουβέντους, προσθέτοντας ένα ακόμα στην έβδομη εμφάνισή του. Ωστόσο, ένα τέρμα κόντρα στη Φιορεντίνα θα επέτρεπε στον Βλάχοβιτς να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ιταλού θρύλου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα