Βλάχοβιτς: Απειλές θανάτου από τους οπαδούς της Φιορεντίνα

Κώστας Τόπας
Βλάχοβιτς: Απειλές θανάτου από τους οπαδούς της Φιορεντίνα

bet365

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς επιστρέφει στο «Αρτέμιο Φράνκι» προκειμένου να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Coppa Italia. Εκεί που οι οπαδοί των «βιόλα» δεν θα τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες και φρόντισαν ήδη να του το δείξουν.

Η μεταγραφή του Ντούσαν Βλάχοβιτς στην Γιουβέντους από την Φιορεντίνα έναντι 70+11,6 εκατομμυρίων ευρώ, αποδείχθηκε η σπουδαιότερη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Σέρβος επιθετικός έχει ξεκινήσει ήδη την απόσβεση μετρώντας τέσσερα τέρματα και μία ασίστ σε έξι εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει έως τώρα με τη νέα του ομάδα.

Απόψε (02/03, 22:00) ο Ντούσαν Βλάχοβιτς θα επιστρέψει στο «Αρτέμιο Φράνκι» προκειμένου να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Coppa Italia. Εκεί βέβαια που οι οπαδοί των «βιόλα» δεν θα τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες και φρόντισαν ήδη να του το δείξουν.

Εξω από το γήπεδο της Φιορεντίνα, οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας κρέμασαν πανό τα οποία είχαν απειλητικά μηνύματα με αποδέκτη τον νεαρό επιθετικό της Γιουβέντους.

«Οι μπράβοι δεν θα σου σώσουν τη ζωή τσιγγάνε», έγραφε ένα εξ αυτών. Η Φιορεντίνα πάντως από την πλευρά της καταδίκασε τα πανό και ζήτησε από του οπαδούς της αποφύγουν τα υβριστικά συνθήματα προς τον Βλάχοβιτς αλλά και οποιαδήποτε ενέργεια απέναντι του.

Από την άλλη, ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ζήτησε ειρήνη στο ποδόσφαιρο ενόψει της κλιμάκωσης του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

«Οι οπαδοί της Φιορεντίνα είναι έξυπνοι και ξέρουν ότι αυτό είναι απλώς ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Ο Βλάχοβιτς αναγνώριζε πάντα τη σημασία της Φιορεντίνα στη ζωή του. Αυτό για το οποίο πρέπει να ανησυχούν οι άνθρωποι είναι ο πόλεμος στην Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα