Γιουβέντους - Σασουόλο 2-1: Λύτρωση με Βλάχοβιτς στο 88΄και πρόκριση στα ημιτελικά

Newsroom
Γιουβέντους - Σασουόλο 2-1: Λύτρωση με Βλάχοβιτς στο 88΄και πρόκριση στα ημιτελικά

bet365

Τα 70 εκατομμύρια πιάνουν τόπο με το... καλησπέρα. Μετά το άνοιγμα λογαριασμού κόντρα στη Βερόνα, ο Βλάχοβιτς λύτρωσε τη Γιουβέντους με απίθανο σόλο στο 88΄απέναντι στη Σασουόλο (2-1) και την έστειλε στα ημιτελικά του Coppa Italia.

Αποτέλεσε αδιαμφησβήτητα το μεγάλο όνομα του χειμερινού παζαριού! Η Γιουβέντους ήθελε νέα πνοή στην επίθεση, έδωσε... όσα - όσα στη Φιορεντίνα για να αποκτήσει το πρώτο «κανόνι» της Serie A και η επένδυση έχει αρχίσει να αποδίδει με το... καλησπέρα. Μετά το παρθενικό του γκολ πριν από μερικές μέρες με τα Μπιανκονέρι, ο Βλάχοβιτς ήταν καταλυτικός και στην πρόκριση της Γιουβέντους στα ημιτελικά του Coppa Italia, αφού με απίθανη κούρσα στο 88΄έκαμψε την αντίσταση της Σασουόλο (2-1) και έστειλε τη Γηραιά Κυρία στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, εκεί όπου την περιμένει πλέον η... πρώην του Σέρβου killer, Φιορεντίνα.

Η αρχή του αγώνα πάντως δεν πρόδιδε τέτοιο δραματικό φινάλε για τη Γιουβέντους. Μόλις στο 3΄άλλωστε οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα, με τον Πάουλο Ντιμπάλα να προσθέτει ακόμα ένα γκολ τη φετινή σεζόν και να ανοίγει το σκορ με ψύχραιμο τελείωμα στο παραθυράκι της εστίας. Το προβάδισμα ωστόσο φάνηκε να χαλαρώνει τους Μπιανκονέρι, με την ομάδα του Κυριακόπουλου (βασικός σε όλο το 90λεπτο) να ανεβαίνει σταδιακά και να αναγκάζει σε δυο περιπτώσεις (8΄, 13΄) τον Περίν σε εξαιρετικές επεμβάσεις για να κρατήσει το μηδέν. Η τρίτη προσπάθεια ωστόσο ήταν και η... φαρμακερή για τη Γιουβέντους. Έπειτα από νέα επέλαση των φιλοξενούμενων, ο Τραορέ βρήκε χώρο και χωρίς να το πολυσκεφτεί, έδωσε στη μπάλα τα απαραίτητα φάλτσα για να τη στείλει στο πλεκτό της εστίας, ισοφαρίζοντας σε 1-1 (24΄).

Η ισοφάριση έδειχνε να ξυπνάει τη Γηραιά Κυρία που ανέβασε ρυθμούς και έφτασε μια ανάσα από το 2-1 με απίθανη χαμένη τριπλή ευκαιρία στο 73΄. Αρχικά ο Πεγκολό απέκρουσε την κεφαλιά του ΜακΚένι, ο Ντε Λιχτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι προ κενής εστίας και στην επαναφορά ο Βλάχοβιτς δεν μπορούσε να σκοράρει με τη μπάλα πάνω στη γραμμή! Ό,τι δεν συνέβη στο 73΄όμως, τελικά επετεύχθη στο 88΄. Ο Βλάχοβιτς έκανε... πλάκα στον προσωπικό του αντίπαλο, εισέβαλε με απειλητικές διαθέσεις στην αντίπαλη περιοχή, κι αφού εκτέλεσε, είδε τη μπάλα να κοντράρει πάνω στον Τρεσόλντι και να ξεγελά τον αντίπαλο γκολκίπερ. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τη Γιούβε να παίρνει μια αγχωτική πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, μα κυρίως να βλέπει πως το νέο της «όπλο» έχει αρχίσει ήδη απόσβεση εκατομμυρίων, πυροβολώντας κατά ριπάς!

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Περίν, Ντε Σίλιο (61΄Μοράτα), Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Άλεξ Σάντρο, Ζακάρια (61΄Λοκατέλι), Αρτούρ (70΄Ραμπιό), Κουαδράδο, Ντιμπάλα, ΜακΚένι, Βλάχοβιτς (90΄Κάιο Χόρχε)

Σασουόλο (Αλέσιο Ντιονίσι): Πεγκολό, Τρεσόλντι, Αϊχάν (46΄Μουλντούρ), Φεράρι, Κυριακόπουλος, Χαρουί (74΄Φρατέσι), Λόπες (90΄Σεΐντέ), Μπεράρντι (59΄Ντεφρέλ), Ρασπαντόρι, Τραορέ (60΄Ενρίκε), Σκαμάκα

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα