Σασουόλο - Κάλιαρι 1-0: Νίκη και πρόκριση στους «8» στη μάχη των Ελλήνων

Newsroom
Σασουόλο - Κάλιαρι 1-0: Νίκη και πρόκριση στους «8» στη μάχη των Ελλήνων

bet365

Ελληνικό χρώμα είχε η πρόκριση της Σασουόλο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, με την ομάδα του Κυριακόπουλου να επικρατεί 1-0 της Κάλιαρι των Λυκογιάννη - Κουρφαλίδη (βασικός) και να τσεκάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Σασουόλο εναντίον Κάλιαρι ή αλλιώς η... μάχη των Ελλήνων. Ακόμα κι αν ένας εξ αυτών δεν κατάφερε να αγωνιστεί. Ο Μπάμπης Λυκογιάννης ήταν απών από την αναμέτρηση, όχι όμως και ο Χρήστος Κουρφαλίδης που βρέθηκε στο βασικό σχήμα της Κάλιαρι και τέθηκε αντιμέτωπος απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου, σε... ελληνικό ντέρμπι. Από αυτή τη μάχη όμως μπορούσε να προκύψει μόνο ένας νικητής και αυτή ήταν η Σασουόλο που επικράτησε 1-0 και πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Χαράουι στο 18΄, βάζοντας σε θέση οδηγού τον σύλλογο του Κυριακόπουλου, ο οποίος βρέθηκε στο αρχικό σχήμα προτού τελικά βγει ως αλλαγή στο 74΄. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κουρφαλίδη να δώσει τη θέση του στον Ντεσόγκους και να κάτσει στον πάγκο, στην μόλις δεύτερη συμμετοχή του με την πρώτη ομάδα της Κάλιαρι.

Τίποτα δεν άλλαξε στα λεπτά που απέμεναν, με την Σασουόλο να κλειδώνει την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου, εκεί όπου πλέον ετοιμάζεται για το ραντεβού της με την Γιουβέντους.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα