Γιουβέντους - Σαμπντόρια 4-1: Πάρτι πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας (vid)

Γιουβέντους - Σαμπντόρια 4-1: Πάρτι πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας (vid)

bet365

Μοράτα, Κουαδράδο, Ντιμπάλα διοργάνωσαν... πάρτι στο «Allianz Stadium» και η Γιουβέντους πανηγύρισε με τεσσάρα επί της Σαμπντόρια (4-1) την πρόκριση για τα προημιτελικά του Coppa Italia.

Κεφάτη και ξεκούραστη η Κυρία στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Η Γιουβέντους έκανε ό,τι ήθελε τη Σαμπντόρια στο Τορίνο, ήταν ανάλογα καταιγιστική και στα δύο ημίχρονα και πήρε εμφατικά το εισιτήριο των «8» με το απόλυτα αντιπροσωπευτικό 4-1.

Μετά τη «μαχαιριά» στο 120’ και την απώλεια του Σούπερ Καπ από την Ίντερ, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήξερε πως το μόνο «φάρμακο» θα ήταν η άμεση επιστροφή στις νίκες. Κι αφού επικράτησε της Ουντινέζε για το πρωτάθλημα (2-0), η ομάδα του μετέτρεψε σε υπόθεση για έναν ρόλο την αναμέτρηση κόντρα στους Μπλουτσερκιάτι, έχοντας σε μεγάλα κέφια την τριπλέτα των Μοράτα-Κουαδράδο-Ντιμπάλα.

Ο Κολομβιανός χαφ έκανε την αρχή με εύστοχο απευθείας χτύπημα φάουλ στο 25’ και στιγμές μετά τη σέντρα ο Ισπανός φορ έστειλε και πάλι τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης.

Παρά το ρευστό 1-0, οι Τορινέζοι δεν είχαν διάθεση να διακινδυνεύσουν την πρόκριση κι εμφανίστηκαν ακόμα καλύτεροι μετά την ανάπαυλα. Στο 52’, ο Ρουγκάνι σκόραρε με κεφαλιά από τη σέντρα του Αρτούρ και πέτυχε το πρώτο του γκολ ως παίκτης της Γιουβέντους από τον Φεβρουάριο του 2019. Ακόμα και μετά το προσωρινό γκολ μείωσης των φιλοξενούμενων από το υπέροχο σουτ του Κόντι δεν ήταν ικανό να φρενάρει τους Μπιανκονέρι που ολοκλήρωσαν το ματς με 27 τελικές και 15 στον στόχο. Αμέσως μετά το 2-1 , ήταν η ώρα του Πάουλο Ντιμπάλα να περάσει στο παιχνίδι και δεν χρειάστηκαν περισσότερα από πέντε λεπτά για να γράψει το όνομά του στη λίστα των σκόρερ. Η πίεση στα καρέ του Φαλκόνε απέδωσε καρπούς κι ο Αργεντινός βρέθηκε σε θέση βολής για το 3-1.

Στο 77’, ο Μοράτα πήρε εκδίκηση από την άσπρη βούλα και με εύστοχο πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-1, σφραγίζοντας την 14η συνεχόμενη σεζόν που η Γιουβέντους προκρίνεται στα προημιτελικά του Coppa Italia.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Περίν, Ντανίλο (62’ Κιελίνι), Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Σάντρο, Κουαδράδο (75’ Ακέ), Λοκατέλι, Ραμπιό, Αρτούρ (75’ Μπεντανκούρ), Κουλουσέφσκι (62’ Ντιμπάλα), Μοράτα (79' Ζόρζε)

Αναλυτικά τα ζευγάρια των «8»:

Γιουβέντους – Σασουόλο/Κάλιαρι (19/1)

Φιορεντίνα – Αταλάντα

Μίλαν – Λάτσιο

Ρόμα/Λέτσε(20/1) – Ίντερ/Έμπολι (19/1)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα