Λάτσιο - Ουντινέζε 1-0 (0-0 κ.α.): Στους «8» του Κυπέλλου με «καυτό» Ιμόμπιλε και τώρα... Μίλαν (vid)

Λάτσιο - Ουντινέζε 1-0 (0-0 κ.α.): Στους «8» του Κυπέλλου με «καυτό» Ιμόμπιλε και τώρα... Μίλαν (vid)

bet365

Η Λάτσιο τα έβρισκε σκούρα για 105 λεπτά αγώνα κόντρα στην Ουντινέζε, αλλά ο «καυτός» Τσίρο Ιμόμπιλε (τέταρτο σερί ματς που σκοράρει) έδωσε τη λύση και την πρόκριση (1-0, 0-0 κ.α.) στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου περιμένει η Μίλαν.

Ιμόμπιλε… λαμπρός την οδηγεί. Ο ρέκορντμαν τερμάτων στην ιστορία του κλαμπ έκανε και πάλι τη διαφορά, στέλνοντας τη Λάτσιο στους «8» του Coppa Italia με «χρυσό» γκολ στο 106’ της παράτασης κόντρα στην Ουντινέζε (1-0, 0-0 κ.α.), το πέμπτο του σε τέσσερις αναμετρήσεις στο 2022!

Για 90 λεπτά οι Λατσιάλι αδυνατούσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, οι τρεις τελικές στο τελευταίο πεντάλεπτο από Ιμόμπιλε, Μόρο και Πάτρικ δεν είχαν αποτέλεσμα κι έτσι οι Μπιανκονέρι κατάφεραν να στείλουν το ματς στον έξτρα χρόνο. Όχι, όμως, και στα πέναλτι!

Ο Ιμόμπιλε πέτυχε το καθοριστικό όπως αποδείχθηκε τέρμα στα 14’’ του δεύτερου μέρους της παράτασης, κατευθείαν δηλαδή με την πρώτη σέντρα από το άμεσο κλέψιμο, δίνοντας τη λύση στην ομάδα του με το γκολ Νο21 σε όλες τις διοργανώσεις. Μόνο οι Λεβαντόφσκι, Μπενζεμά και Σαλάχ μετρούν περισσότερα από τους παίκτες των Top-5 πρωταθλημάτων.

Έτσι, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι σφράγισε την πρόκριση στα προημιτελικά (μετά από αποχή μίας σεζόν), εκεί που θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Μίλαν.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των «8»:

Γιουβέντους/Σαμπντόρια (18/1) – Σασουόλο/Κάλιαρι (19/1)

Φιορεντίνα – Αταλάντα

Μίλαν – Λάτσιο (18/1)

Ρόμα/Λέτσε(20/1) – Ίντερ/Έμπολι (19/1)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα