Σοκαριστικό πανό από τους ultras της Γιουβέντους: «Ανιέλι πέθανε»

Κώστας Τόπας
Σοκαριστικό πανό από τους ultras της Γιουβέντους: «Ανιέλι πέθανε»

bet365

Οι σχέσεις μεταξύ των φανατικών οπαδών της Γιουβέντους και του προέδρου της ιταλικής ομάδας, Αντρέα Ανιέλι δεν είναι και οι καλύτερες, με αποτέλεσμα οι ultras να υψώσουν ένα πανό το οποίο εύχονταν στον ισχυρό άνδρα των «μπιανκονέρι» να... πεθάνει.

Η «Γηραιά Κυρία» απέτυχε να διατηρήσει τον τίτλο της Serie A για δέκατη συνεχόμενη χρονιά την περασμένη σεζόν και αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός της πρώτης τετράδας του πρωταθλήματος αλλά τα σκληρά συναισθήματα των ultras προς τον πρόεδρο τους δεν έχουν καμία σχέση με τα αποτελέσματα στο γήπεδο.

Γι' αυτό και ύψωσαν ένα πανό που προκάλεσε σοκ στην Ιταλία μιας και εύχονταν στον πρόεδρο της ομάδας, Αντρέα Ανιέλι να... πεθάνει («Agnelli muori»). Το πανό αποκαλύφθηκε στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του τελικού του Super Cup ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Ίντερ στο «Μεάτζα».

Η κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησε το 2019, όταν τότε η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 19 οπαδών με τις κατηγορίες για «ξέπλυμα» χρήματος, βιοπραγία άλλα αδικήματα όσον αφορά την πώληση εισιτηρίων. Η έρευνα είχε ξεκινήσει ένα χρόνο νωρίτερα με την αστυνομία τότε να εξετάζει πιθανές σχέσεις των οπαδών με την ιταλική μαφία.

Ο ισχυρός άνδρας των «μπιανκονέρι», ο οποίος απουσίαζε το βράδυ της Τετάρτης (12/01) από το γήπεδο μιας και ταλαιπωρείται από Covid-19, είχε παραδεχθεί πως δέχονταν έντονες πιέσεις από τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της Γιουβέντους, μιας και συνεργαζόταν με την αστυνομία για την υπόθεση.

asd

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα