Αταλάντα - Βενέτσια 2-0: Με δίδυμο Μουριέλ - Μέλε στους «8» του Κυπέλλου

Newsroom
Αταλάντα - Βενέτσια 2-0: Με δίδυμο Μουριέλ - Μέλε στους «8» του Κυπέλλου

bet365

Άνετη πρόκριση για την Αταλάντα, η οποία κυριάρχησε έναντι της Βενέτσια και πήρε τη νίκη (2-0) που της εξασφάλισε μια θέση στους «8» του ιταλικού Κυπέλλου.

Ακάθεκτο συνεχίζεται το ταξίδι της Αταλάντα στο Κύπελλο Ιταλίας. Με τους Μουριέλ και Μέλε να πετυχαίνουν τα δυο γκολ του αγώνα, η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League επικράτησε «σβηστά» 2-0 της Βενέτσια και σφράγισε το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης.

Οι Μπεργκαμάσκι μάλιστα δεν άργησαν να μπουν σε θέση οδηγού, αφού μόλις στο 12΄ο Μουριέλ νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και απέβαλε το όποιο άγχος των γηπεδούχων, γράφοντας το 1-0. Το σύνολο του Γκασπερίνι δεν επαναπαύτηκε, προσπάθησε να πετύχει το δεύτερο γκολ που θα σφράγιζε την πρόκριση, αλλά οι φιλοξενούμενοι... κρατούσαν γερά.

Η κυριαρχική παρουσία ωστόσο της Αταλάντα τελικά καρποφόρησε στο 89΄όταν ο Μέλε πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του και την έστειλε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ιταλίας.

Αταλάντα (Τζιαν Πιερ Γκασπερίνι): Μούσο, Σκαλβίνι (66΄Ντε Ρουν), Ντεμιράλ, Παλομίνο, Χάτεμπερ, Πετσέλα (73΄Μέλε), Κουπμάινερς, Φρόιλερ, Πεσίνα, Μίραντσουκ, Μουριέλ (73΄Πάσαλιτς)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα