Στους «16» του Κυπέλλου η Φιορεντίνα, πρόκριση και για Έμπολι, Κάλιαρι

Στους «16» του Κυπέλλου η Φιορεντίνα, πρόκριση και για Έμπολι, Κάλιαρι

Newsroom
Στους «16» του Κυπέλλου η Φιορεντίνα, πρόκριση και για Έμπολι, Κάλιαρι

bet365

Πρόκριση χωρίς... ιδρώτα για τη Φιορεντίνα που επικράτησε 2-1 της Μπενεβέντο και θα βρεθεί στους «16» του Coppa Italia. Μαζί της και η Κάλιαρι των Ελλήνων, παρέα με την Έμπολι.

Πιστή στο ραντεβού της με τους «16» του Κυπέλλου Ιταλίας ήταν η Φιορεντίνα, η οποία επικράτησε 2-1 της Μπενεβέντο και τσέκαρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Το σκορ για τους Βιόλα άνοιξε στο 19΄ο Μιλένκοβιτς, προτού ο Σότιλ διπλασιάσει στο 47΄τα τέρματα της ομάδας του. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Μοντσίνι τέσσερα λεπτά αργότερα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στους «16» Κάλιαρι, Έμπολι

Πρόκριση και για την Κάλιαρι η οποία υπερκέρασε το εμπόδιο της Τσιταντέλα και έκλεισε εισιτήριο για την επόμενη φάση. Με τον Λυκογιάννη, αλλά και και τον νεαρό Κουρφαλίδη που έκανε το ντεμπούτο του με την ιταλική ομάδα να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα, οι γηπεδούχοι δεν συνάντησαν ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στην αντίπαλό τους και επικράτησαν 3-1. Μαζί τους στους «16» θα βρεθεί και η Έμπολι, η οποία στη ματσάρα της Βερόνας επικράτησε της τοπικής ομάδας 4-3.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα