Πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου για Τζένοα και Ουντινέζε

Newsroom
Πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου για Τζένοα και Ουντινέζε

bet365

Άνετες νίκες για Ουντινέζε και Βενέτσια που άφησαν εκτός Κυπέλλου Κροτόνε και Τερνάνα αντίστοιχα, εξασφαλίζοντας ένα εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης, Μαζί τους και η Τζένοα που έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της Σαλερνιτάνα (1-0).

Σε βραδινό περίπατο μετέτρεψε τη μάχη πρόκρισης απέναντι στην Κροτόνε η Ουντινέζε. Καθαρίζοντας από το πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι επικράτησαν 4-0 και μετέτρεψαν σε θρίαμβο την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Coppa Italia. Το σκορ για την Ουντινέζε άνοιξε ο Πουσέτο στο 20΄με τους Ντε Μάιο (28΄) και Σαξες (41΄) να διαμορφώνουν το σκορ ημιχρόνου. Τον χορό των γκολ έκλεισε ο παίκτης που τον άνοιξε, με τον Πουσέτο να γράφει το τελικό 4-0 και να στέλνει την ομάδα του στην επόμενη φάση.

«Τσέκαραν» το εισιτήριο Τζένοα και Βενέτσια

Μπορεί να δυσκολεύτηκε, να μόχθησε απέναντι στην Σαλερνιτάνα, όμως τελικά η Τζένοα κατάφερε να επικρατήσει 1-0 και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Το γκολ του Εκουμπάν στο 76΄αρκούσε για τους Γενοβέζους να πάρουν τη νίκη και να αφήσουν οριστικά εκτός συνέχειας το σύνολο του Κολαντουόνο. Νίκη και για τη Βενέτσια που επιβλήθηκε 3-1 της Τερνάνα και εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Coppa Italia.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα