Υφυπουργείο Αθλητισμού: Ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. αυστηρή τήρηση του πρωτοκόλλου στον τελικό

Δημήτρης Τομαράς
Υφυπουργείο Αθλητισμού: Ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. αυστηρή τήρηση του πρωτοκόλλου στον τελικό

bet365

Από το Υφυπουργείο Αθλητισμού ζητήθηκε από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. να υπάρξει απόλυτη τήρηση του πρωτοκόλλου υγιεινής και ασφάλειας στον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.
Επιστολή στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας με κοινοποίηση στο υπουργείο Δημοσίας Τάξεως εστάλη (21/5) από το Υφυπουργείο αθλητισμού. Με αφορμή τις καταγγελίες του Εργοτέλη για το ματς με τον Ιωνικό αλλά και την παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα σε αυτήν την επιστολή τονίζεται πως θα πρέπει να υπάρξει πιστή τήρηση του πρωτοκόλλου υγιεινής και ασφάλειας, ιδιαίτερα για όσους δικαιούνται εισόδου. Από το Υφυπουργείο ζητούν να μην μπει κανένας στο ΟΑΚΑ που δεν είναι καταγεγραμμένος και βέβαια να μην υπάρξει το παραμικρό που μπορεί να... χαλάσει τον τελικό.

Θυμίζουμε την ανακοίνωση της ΕΠΟ για τα μέτρα στον τελικό:

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται οι όροι οργάνωσης του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας 2021 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, βάσει του υφιστάμενου υγειονομικού πρωτοκόλλου και του επιχειρησιακού σχεδίου της Αστυνομίας.
1.Οι οργανωτικές διαδικασίες του τελικού αγώνα, καθορίζονται αποκλειστικά από το εγκεκριμένο από την ΓΓΑ υγειονομικό πρωτόκολλο.
2.Ο αγώνας θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό διαπιστευμένων και εργαζομένων για την οργάνωσή του, οι οποίοι θα εισέρχονται στο ΟΑΚΑ από την Πύλη Α και επί τόπου θα διενεργείται ο πρώτος έλεγχος ταυτοποίησης των στοιχείων με υποχρεωτική επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
3.Άπαντες οι εισερχόμενοι στην εγκατάσταση, μηδέ των μελών των δύο ομάδων εξαιρουμένων, θα φέρουν ειδικές διαπιστεύσεις που έχουν εκδοθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Κανένα άλλο πρόσωπο δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στο ΟΑΚΑ και δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα ελευθέρας εισόδου.
4.Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα, η εγκατάσταση θα τελεί υπό τον έλεγχο της Αστυνομίας και καθίσταται σαφές ότι η προσέγγιση του Ο.Α.Κ.Α. δεν θα είναι δυνατή για οιονδήποτε δεν πληροί την αμέσως προαναφερθείσα προϋπόθεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.