Τελικός Κυπέλλου: Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια, η αστυνομία απαγορεύει τις συναθροίσεις (pics & vid)

Gazzetta team
Τελικός Κυπέλλου: Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια, η αστυνομία απαγορεύει τις συναθροίσεις (pics & vid)

bet365

Παρά το γεγονός ότι ο τελικός του ΟΑΚΑ θα γίνει χωρίς κόσμο φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν συγκεντρωθεί έξω από τον Σύνδεσμο της Αθήνας. Aπαγόρευση συναθροίσεων γύρω από την πλατεία ανακοίνωσε η αστυνομία!
Η ΕΠΟ έχει ήδη ανακοινώσει αυστηρά πρωτόκολλα και έναν τελικό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο. Παρόλα αυτά ορισμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν βρεθεί ήδη έξω από τον Σύνδεσμο του συλλόγου στην Ομόνοια.
Πάντως η αστυνομία ήδη αντέδρασε και με σχετική ανακοίνωση απαγορεύει τις συναθροίσεις στο σημείο αυτό. Και γενικά τις συναιθροίσεις γύρω από την πλατεία.
Η ανακοίνωση:
Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, κατά το χρονικό διάστημα από 21:00 ώρα της 21/05/2021 ημέρα Παρασκευή έως και 06:00 ώρα της 23/05/2021 ημέρα Κυριακή, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Μάρνη (από τη συμβολή της με οδό 28ης Οκτωβρίου) – συνέχεια Καρόλου – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αχιλλέως – αριστερά Κολωνού – αριστερά Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς) – Πλατεία Ομονοίας – Σταδίου – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Ζωοδόχου Πηγής – αριστερά Ανδρέα Μεταξά – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Σόλωνος – αριστερά Θεμιστοκλέους – δεξιά Ακαδημίας – Πλατεία Κάνιγγος – Χαλκοκονδύλη – δεξιά 28ης Οκτωβρίου (μέχρι τη συμβολή με Μάρνη).
Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην πόλη των Αθηνών, ενόψει της διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος, αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Ο.Σ.Φ.Π. – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) την 22/05/2021 και 21:00 ώρα (κεκλεισμένων των θυρών), καθώς και της άφιξης περί των διακοσίων (200) οπαδών της «Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» από τη Θεσσαλονίκη και τη συγκέντρωση τους επί της οδού Μενάνδρου αρ. 58 στην Αθήνα (Σύνδεσμος Φιλάθλων Π.Α.Ο.Κ.).
Επιπλέον, κατόπιν σχετικών πληροφοριών για επικείμενες αντισυγκεντρώσεις οπαδών άλλων ομάδων των Αθηνών στην ανωτέρω περιοχή, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για δημιουργία επεισοδίων μεταξύ τους.
- Δείτε σχετικές φωτογραφίες και βίντεο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.