ΕΠΟ για το Κύπελλο: «Ο τελικός θα μπορούσε να αποτελέσει την αρχή του τέλους αλλά αποφασίζουν μόνο οι υγειονομικοί φορείς»

ΕΠΟ για το Κύπελλο: «Ο τελικός θα μπορούσε να αποτελέσει την αρχή του τέλους αλλά αποφασίζουν μόνο οι υγειονομικοί φορείς»

bet365

Η ΕΠΟ μέσω της Επιτροπής Διοργανώσεων της έδωσε στη δημοσιότητα την επίσημη θέση της καθιστώντας σαφές πως οι λοιμωξιολόγοι καθορίζουν το εάν μπορεί να υπάρξει κόσμος ή όχι στον τελικό του Κυπέλλου.
Όπως γίνεται αντιληπτό όλο το θέμα σηκώθηκε μετά τις δηλώσεις του Νίκα εκ μέρους της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ με ένα πλάνο 25.000 φιλάθλων που δεν θα μπορούσε να είναι υλοποιήσιμο σε αυτή τη χρονική περίοδο. Η ανακοίνωση της Επιτροπής Διοργανώσεων για τον τελικό της 22ας Μαϊου με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:
Από την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, στην οποία ανήκει η αγωνιστική και οργανωτική ευθύνη του Κυπέλλου Ελλάδας, ανακοινώνονται τα εξής.
H Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναμένει την επιστροφή του λαοφιλέστερου αθλήματος στην κανονικότητα και οι υπηρεσίες και επιτροπές της, συμπεριλαμβανομένης της επιτροπής διοργανώσεων, δουλεύουν με ανυπομονησία προς αυτή την κατεύθυνση.
Η διεξαγωγή αγώνων παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες είναι μια επιδίωξη σύσσωμης της ποδοσφαιρικής οικογένειας και ο επικείμενος τελικός Κυπέλλου Ελλάδας θα μπορούσε να αποτελέσει την αρχή του τέλους της απογοητευτικής εικόνας των άδειων κερκίδων.
Ωστόσο, οι συνθήκες υπό τις οποίες θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ως προς την προσέλευση ή όχι φιλάθλων στο ΟΑΚΑ, αποτελούν αντικείμενο αποκλειστικά των αρμόδιων υγειονομικών φορέων, οι οποίοι εκ του νόμου έχουν το δικαίωμα της απόφασης πάνω στο πάγιο αίτημα του ποδοσφαίρου για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα