Γκαρσία: «Τους πανηγυρισμούς τους έκανα για τους παίκτες μου, χαίρομαι γιατί είναι πραγματικά ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Γκαρσία: «Τους πανηγυρισμούς τους έκανα για τους παίκτες μου, χαίρομαι γιατί είναι πραγματικά ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη νίκη - πρόκριση των παικτών της ομάδας του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου σε βάρος της ΑΕΚ μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για εκείνους.

Μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV επισήμανε για:

Τον αγώνα με την ΑΕΚ και την αντίδραση μετά το 0-1: «Όταν δημιουργείς πολλές ευκαιρίες και δεν καταφέρνεις να πετύχεις γκολ, έχοντας από την άλλη έναν αντίπαλο που ήθελε να τα δώσει όλα καθώς και για τις δύο ομάδες ήταν ένας πρόωρος τελικός όχι απλά ημιτελικός, και όταν δέχεσαι και ένα γκολ από στατική φάση, έχεις μετά μία ανασφάλεια, μπαίνεις σε δεύτερες σκέψεις για λίγο, αλλά στις στιγμές αυτές η ομάδα δεν τα παράτησε, έδειξε χαρακτήρα, έδειξε προσωπικότητα. Βοηθήσαμε την ομάδα με κάποιες αλλαγές που απέδωσαν και έδωσαν τη δυνατότητα για να αντιδράσουμε».

Το εάν είναι πρόκριση ποιότητας ή χαρακτήρα: «Και τα δύο. Μόνο με την ποιότητα δεν κερδίζεις παιχνίδια. Μερικές φορές παίζει ρόλο η καρδιά, το πάθος, η θέληση. Αυτό το έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου και το άξιζαν γιατί δουλεύουν σκληρά. Κάναμε το πρώτο βήμα, είμαστε στον τελικό, το θέλαμε πολύ. Δε θέλουμε να μείνουμε σε αυτό. Πρέπει να γίνει μία καλή αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών γιατί κάποιοι προέρχονται από συνεχόμενα παιχνίδια και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό».
Τα σερί ματς και την καταπόνηση: «Πρέπει να δούμε την κατάσταση των ποδοσφαιριστών πώς τελείωσαν τον αγώνα, όχι μόνο από πλευράς κόπωσης, αλλά και λόγω μικροπροβλημάτων τραυματισμού. Δεν είναι θέμα ηλικίας, ακόμη και οι πιο νέοι κουράζονται όταν τα παιχνίδια συσσωρεύονται. Η κόπωση είναι ίδια είτε είσαι 19 είτε 35».
Τους πανηγυρισμούς του στο τέλος: «Δεν πεθαίνει ποτέ μέσα σου το ότι ήσουν ποδοσφαιριστής και έχεις παίξει μπάλα. Αυτό θα πεθάνει όταν χτύπα ξύλο θα φύγω και εγώ. Καταλαβαίνω ποιος είναι ο ρόλος που έχω, αλλά τους πανηγυρισμούς αυτούς δεν τους έκανα για εμένα, αλλά για τους παίκτες μου γιατί δουλεύουν σκληρά και γιατί ακούν αυτά που τους λέμε. Χαίρομαι γιατί είναι ΠΑΟΚ πραγματικά. Καταλαβαίνω ποιοι είναι ΠΑΟΚ, ποιοι νομίζουν ότι είναι ΠΑΟΚ και ποιοι λένε ότι είναι ΠΑΟΚ ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι».
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα