Ζίβκοβιτς: «Χαρούμενος που έδωσα τη λύση» (vids)

Gazzetta team
Ζίβκοβιτς: «Χαρούμενος που έδωσα τη λύση» (vids)

bet365

O Σέρβος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ περιέγραψε τη φάση των καθυστερήσεων του ημιτελικού με την ΑΕΚ όπου σημείωσε ένα όμορφο γκολ
Τη νίκη-πρόκριση (2-1) του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημιτελικό με την ΑΕΚ «υπέγραψε» ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στις καθυστερήσεις του ματς, όταν στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε με ένα όμορφο γκολ το μετέπειτα τελικό σκορ. «Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε από πριν η ενέργεια. Έκανα την υποδοχή, σήκωσα το κεφάλι μου, είδα ότι ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ήταν έξω και αποφάσισα να το δοκιμάσω», είπε μετά τον αγώνα ο Σέρβος στην Cosmote TV.
Και συνέχισε. «Ζούσα πολύ έντονα το παιχνίδι, ήμουν συγκεντρωμένος στο τακτικό κομμάτι. Εμείς οι ποδοσφαιριστές κοιτάμε να βρίσκουμε λύσεις, η ΑΕΚ ήθελε να περάσει στον τελικό, εμείς ψάχναμε τον τρόπο να μην της το επιτρέψουμε, είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η λύση ήρθε με ένα δικό μου γκολ».
Κλείνοντας ρωτήθηκε και για τον επερχόμενο τελικό με τον Ολυμπιακό. «Αυτή τη στιγμή δεν ήθελα να πω κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό, έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που είναι σημαντικό για κάποιον άλλο θεσμό οπότε θα ήθελα να αφοσιωθούμε σε αυτό τώρα».
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα