Γκαρσία: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, μόνο εμείς ξέρουμε πόσο δύσκολα έχουμε περάσει» (vid)

Gazzetta team
Γκαρσία: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, μόνο εμείς ξέρουμε πόσο δύσκολα έχουμε περάσει» (vid)

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία στάθηκε στις τηλεοπτικές του δηλώσεις στη σημασία της πρόκρισης του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου αλλά και στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του μετά το 0-1 με ΑΕΚ.
Ο Παμπλο Γκαρσία είπε στη COSMOTE TV για:
Το ξέσπασμα με τους πανηγυρισμούς στο τέλος: Ναι θα έλεγα πως αυτή η εκτόνωση ήρθε γιατί είμαστε πολύ χαρούμενοι που περάσαμε στον τελικό. Πανηγυρίσαμε γιατί μόνο εμείς γνωρίζουμε πόσο δύσκολα έχουμε περάσει. Δεν έχουμε πετύχει κάτι. Έχουμε περάσει στον τελικό. Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και το πως να βελτιωθεί η ομάδα. Έχουμε παιχνίδι μπροστά μας και προχωράμε.
Το τι δεν του άρεσε μετά το 0-1: Από τη μία πρέπει να δούμε πως η ΑΕΚ έδωσε τα πάντα για να βρεθεί στον τελικό. Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός με τις ευκαιρίες για το γκολ και είχαμε και τη φάση του πέναλτι. Όταν δέχεσαι γκολ από στημένη φάση είναι λογικό να έχεις ανησυχία το τι θα συμβεί. Μας δυσκόλεψε όταν ο αντίπαλος έβαλε μπακ και εξτρέμ ψηλά. Νομίζω όμως ότι η ομάδα βρήκε μετά τα πατήματά μας. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Γνωρίζουμε πως το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Πολλές φορές έχεις πλάνο και άλλα βγαίνουν και σε άλλα χρειάζονται προσαρμογές. Είναι φυσιολογικό πως σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια η εμπειρία και η προσωπικότητα προσθέτει πολύ και βοηθάει.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛAΔΑΣ NEWS FEED