ΠΑΟΚ: Χαμόγελα για Ζίβκοβιτς, αγωνία για Καντουρί

ΠΑΟΚ: Χαμόγελα για Ζίβκοβιτς, αγωνία για Καντουρί

bet365

Ο Σέρβος εξτρέμ προπονήθηκε κανονικά τη Μ. Δευτέρα (26/4) και τέθηκε στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία για τον ημιτελικό της Μ. Πέμπτης (29/4) κόντρα στην ΑΕΚ. Συνεχίζεται η αγωνία για Ελ Καντουρί.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες και τη Μ. Δευτέρα (26/4) προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Στα ευχάριστα νέα της σημερινής μέρας είναι και η επιστροφή των Σίντζι Καγκάβα και Ενέα Μιχάι, οι οποίοι έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια δούλεψαν ατομικά.

Αντίθετα παρατείνεται η αγωνία για την κατάσταση του Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός μέσος θα υποβληθεί μέσα στη μέρα σε μαγνητική, προκείμενου να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί ζημιά στον λαγονοψοΐτη.

Από τα αποτελέσματα θα φανεί το κατά πόσο θα μπορέσει να προλάβει να είναι έτοιμος και στη διάθεση του Γκαρσία για τον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ το απόγευμα της Μ. Πέμπτης (29/4) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τη Μ. Δευτέρα (26/4) οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έμειναν στο γυμναστήριο, την πισίνα και το φυσιοθεραπευτήριο για αποθεραπεία κι αποκατάσταση, ενώ ο Χοσέ Κρέσπο έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, όπως και ο Άντριαν Περέιρα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα γεμάτο πρόγραμμα. Αρχικά με δρομικές ασκήσεις και rondo και στη συνέχεια παιχνίδια μικρού χώρου, αλλά και δίτερμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα