Ο Ιταλός Ντοβέρι σφυρίζει στην Τούμπα και ο Πολωνός Ρατσκόφσκι στο Φάληρο

Gazzetta team
Ο Ιταλός Ντοβέρι σφυρίζει στην Τούμπα και ο Πολωνός Ρατσκόφσκι στο Φάληρο

bet365

Η ΚΕΔ όρισε τον Ιταλό Ντανιέλε Ντοβέρι για τον επαναληπτικό αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στην Τούμπα, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ σε αυτόν του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα βρίσκεται ο Πολωνός Πάβελ ​Ρατσκόφσκι.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Μεγάλη Τετάρτη (28/04, 19:00) τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ΚΕΔ για την εν λόγω αναμέτρηση, όρισε τον 37χρονο Πολωνό Πάβελ Ρατσκόφσκι, ο οποίος για βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και 4ο τον Κουτσιαύτη. Στο VAR θα είναι ο Ολλανδός Πολ Φαν Μπέκελ με τον Πολωνό Ζμπίγκνιεβ.

Στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης την Μεγάλη Πέμπτη (29/04, 19:000), μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ η ΚΕΔ όρισε τον 43χρονο Ντανιέλε Ντοβέρι, ο οποίος στο παρελθόν είχε διευθύνει το Άρης-ΠΑΟΚ 1-2, αλλά και το ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας 3-1 στα φετινά προκριματικά του Champions League. Για βοηθούς θα έχει τους Μάουρο Βινέντσι, Αλεσάντρο Λο Σισέρο, 4ος θα είναι ο Διαμαντόπουλος και στο VAR οι Πιέρο Τσιακομέλι με τον Πετρόπουλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα