Μπίρδας για ποινή Γκαγκάτση: «Παράκουσε ο Βάτσιος, δεν είχε σκοπό εξύβρισης ο Γκαγκάτσης»

Gazzetta team
Μπίρδας για ποινή Γκαγκάτση: «Παράκουσε ο Βάτσιος, δεν είχε σκοπό εξύβρισης ο Γκαγκάτσης»

bet365

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας, ζήτησε να εκπέσει η ποινή απαγόρευσης του ενός μηνός στον Μάκη Γκαγκάτση για τη συμπεριφορά του στον ρέφερι Βάτσιο στο ματς του Δικεφάλου του Βορρά με τη Λαμία.
Ο Μπίρδας μιλώντας για την υπόθεση του Γκαγκάτση στην Επιτροπή Εφέσεων μετά τη σχετική απόφαση της Πειθαρχικής της ΕΠΟ για το στέλεχος του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, είπε μεταξύ άλλων: «Σφυρίζεις εγκληματικά του είπε και δεν βάζετε μυαλό. Δεν είδες τι έπαθε ο Παπαπέτρου και ο Τσαγκαράκης αλλά όχι ότι τιμωρήθηκαν από τον εγκαλούντα αλλά από την ΚΕΔ για τις κακές διαιτησίες τους. Δεν είχε κανένα σκοπό εξύβρισης.
Παράκουσε ο διαιτητής και το έγραψε έτσι. Οι αξιωματούχοι δεν είναι δυνατόν να τιμωρούνται έτσι. Εάν θεωρήσετε ότι υπάρχει παράβαση να οδηγηθείτε στην ελαχίστη των ποινών. Δεν μπορεί να πάει το παιδί του οπουδήποτε για να παίξει μπάλα μετά από αυτή την απόφαση. Το διατακτικό της απόφασης θα θέλαμε να βγει άμεσα».
Η σχετική απόφαση πάνω στην οποία έκανε έφεση ο ΠΑΟΚ:
Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, επέβαλε στον Χρυσόστομο Γκαγκάτση, διευθύνοντα σύμβουλο και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ποινή απαγόρευσης εισόδου εντός των ορίων όλων των γηπέδων της ελληνικής επικράτειας για ένα (1) μήνα, για πειθαρχικό αδίκημα το οποίο τελέστηκε την 10-2-2021, στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΣ στο γήπεδο Τούμπας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα