Με παρουσία εκπροσώπων των ομάδων η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου στις 16 Μαρτίου

Gazzetta team
Με παρουσία εκπροσώπων των ομάδων η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου στις 16 Μαρτίου

bet365

Η ΕΠΟ επισημοποίησε την αλλαγή της ημερομηνίας της κλήρωσης, η οποία θα λάβει χώρα στις 16 Μαρτίου, με φυσική παρουσία εκπροσώπων των ομάδων.

Ο Ολυμπιακός με αίτημά του είχε ζητήσει την αλλαγή ημερομηνίας της κλήρωσης των ημιτελικών του Κυπέλλου από τις 19 στις 16 Μαρτίου, λόγω της παρουσίας των ερυθρολεύκων στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Άρσεναλ στις 18/3.

Η ΕΠΟ προχώρησε στην αλλαγή της ημερομηνίας, ανακοινώνοντας και τυπικά πως η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου στις 13:00.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η κλήρωση θα λάβει χώρα με φυσική παρουσία των εκπροσώπων των τεσσάρων ομάδων (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε όπως η κλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-21 πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΕ, την Τρίτη 16/03/2021 στις 13:00, αντί της Παρασκευής 19/03 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για την ανάδειξη της τυπικά γηπεδούχου ομάδας του τελικού.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων. Οι εκπρόσωποι των ομάδων που θα παραστούν στην κλήρωση θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε test Covid-19, τουλάχιστον μία ημέρα πριν.

Η κλήρωση θα καλυφθεί απευθείας μέσω live streaming απο την ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας www.epo.gr.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα