Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τους πανηγυρισμούς του πάνω στο λεωφορείο του Πανιωνίου (pic & vid)

Θοδωρής Βασίλης
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τους πανηγυρισμούς του πάνω στο λεωφορείο του Πανιωνίου (pic & vid)

bet365

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε στο MasterChef 5 για την ιστορική φωτογραφία στο πούλμαν του Πανιωνίου, κάτι που είχε αποκαλύψει παλιότερα σε συνέντευξη του στο Gazzetta.gr

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θυμήθηκε κατά την διάρκεια του MasterChef 5 μία από τις σημαντικότερες στιγμές του Πανιωνίου με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος πριν 23 χρόνια, το 1998, κόντρα στον Παναθηναϊκό με τον ίδιο άθελά του πρωταγωνιστή σε μια ιστορική φωτογραφία με τους πανηγυρισμούς στη Νέα Σμύρνη.

Όπως ανέφερε ο «θείος Λεωνίδας», στους πανηγυρισμούς μετά το τέλος του τελικού στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης, είχε ανέβει πάνω στο λεωφορείο που μετέφερε τους τότε Κυπελλούχους Ελλάδος, μια σκηνή που έχει αποτυπωθεί από τον φωτογραφικό φακό.

Ο σεφ Κουτσόπουλος είχε μιλήσει αποκλειστικά στο gazzetta.gr τον Απρίλιο του 2020 με αφορμή την επέτειο από την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ιστορικό και είχε σταθεί σε εκείνη την στιγμή όταν είχε ανέβει στο λεωφορείο της αποστολής.

Ας θυμηθούμε το απόσπασμα από εκείνη την συνέντευξη

Μία από τις σκηνές που έχουν μείνει ανεξίτηλες, τουλάχιστον στους φίλους του «Ιστορικού», είναι οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του αγώνα στην Πλατεία με τρελαμένους οπαδούς πάνω στο λεωφορείο της ομάδας. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι αυτός που είναι στην οροφή είσαι εσύ.

«Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι πως είχα ανέβει. Ηταν τέτοιος ο ενθουσιασμός, η τρέλα που επικρατούσε. Βέβαια, αν μου πεις τώρα να κάνω το ίδιο δεν ξέρω αν θα ανέβαινα (γέλια). Γενικά οι στιγμές αυτές δεν γίνεται να ξεχαστούν. Στην κυριολεξία ήταν όλη η Νέα Σμύρνη στους δρόμους, οι πανηγυρισμοί είχαν ξεκινήσει από το γήπεδο και συνεχίστηκαν σε όλη την διαδρομή με αποκορύφωμα στην Πλατεία. Τότε ακόμα δεν είχε πεζοδρομηθεί η Πλατεία και θυμάμαι το λεωφορείο να μην μπορεί να κινηθεί από τον κόσμο. Δεν είναι πολλές οι χαρούμενες στιγμές που έχουμε ζήσει, αλλά αυτή δεν ανταλλάζεται με καμία».

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη που είχε δώσει τον Απρίλιο του 2020 στο gazzetta.gr

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα