Σίμος: «Θα πρέπει να υπάρξει ηρεμία» (vid)

Σίμος: «Θα πρέπει να υπάρξει ηρεμία» (vid)

Gazzetta team
Σίμος: «Θα πρέπει να υπάρξει ηρεμία» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του ΟΦΗ σχολίασε πως πλέον το ζητούμενο για τους Κρητικούς είναι να υπάρξει «καθαρό μυαλό»
Εκτός συνέχεια του Κυπέλλου έμεινε ο ΟΦΗ, μετά το 1-1 που παραχώρησε σήμερα (4/2) στον Βόλο και εύλογα το κλίμα στους Κρητικούς είναι «βαρύ». Ο Γιώργος Σίμος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης, ζήτησε στήριξη από όλους, ενώ αναφέρθηκε και στα της ρεβάνς. «Ξεκινήσαμε τον αγώνα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς γιατί θέλαμε να έχουμε ετοιμότητα στην επίθεση του αντιπάλου. Ξέραμε ότι ο Βόλος επιτίθεται κυρίως από την αριστερή πλευρά, οπότε θέλαμε τρεις παίκτες από εκεί.. Δεν είχαμε τον βαθμό ετοιμότητας που θέλαμε στην αρχή του παιχνιδιού, ειδικά στα πρώτα δέκα λεπτά. Στη συνέχεια είχαμε κάποιες καλές στιγμές, προηγηθήκαμε και εκεί που θα έπρεπε να έχουμε τον ενθουσιασμό για να κάνουμε το κάτι παραπάνω, δεν το καταφέραμε. Ήρθε το 1-1 με το γκολ του Δουβίκα και όλα έγιναν πιο δύσκολα για εμάς», σχολίασε αρχικά.
Και μετά ρωτήθηκε για την ψυχολογία των παικτών «Η ομάδα μας έχει παίκτες με προσωπικότητα και ποδοσφαιρικό εγωισμό, αλλά κάτι μας λείπει. Θα πρέπει να υπάρξει ηρεμία, δουλειά και τώρα να υπάρξει υποστήριξη όσο ποτέ. Είναι δουλειά μας και δουλειά μου να βοηθήσω τους παίκτες και προπονητικά και σωματικά και ψυχολογικά. Να βοηθήσω τους παίκτες για να βρούμε ξανά τα καλά μας αποτελέσματα. Θεωρώ πως η ομάδα έχει καλή απόδοση όλη τη χρονιά αλλά τα αποτελέσματα είναι αυτά που “βρίσκουν” ψυχολογικά τους παίκτες».
Για τους μυϊκούς τραυματισμούς που έχουν προκύψει είπε ότι «είναι τέσσερις. Θα τους πω και ονομαστικά, είναι ο Βούρος, ο Ντε Γκουζμάν, ο Γιάννου και ο Σολίς. Και τα τέσσερα αυτά παιδιά έχουν μεγάλη αποχή από τις προηγούμενες ομάδες τους και έχουν μία προϊστορία με τραυματισμούς. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να επανέλθουν σε κατάσταση fit, οπότε είναι λογικό παίκτες που έχουν μεγάλη αποχή και προβλήματα τραυματισμών από πριν, να επιστρέψουν. Αυτοί είναι οι μυίκοί τραυματισμοί που έχουμε στην ομάδα μας». Κλείνοντας ρωτήθηκε και για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. «Πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε ίσως την καλύτερη ομάδα της χώρας. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να στοχεύσουμε σε μία καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτ’ελεσμα. Θα πάμε με πίστη, να αποδώσουμε το καλύτερο που μπορούμε και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα