Ολυμπιακός: Το Κύπελλο η «χρυσή» ευκαιρία για πάρα πολλούς

Ολυμπιακός: Το Κύπελλο η «χρυσή» ευκαιρία για πάρα πολλούς

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: Το Κύπελλο η «χρυσή» ευκαιρία για πάρα πολλούς

bet365

Μια 11άδα βασικοί είναι εκτός αποστολής για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να κερδίσουν τον Μαρτίνς μέσω του Κυπέλλου!

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και Auto Cash Out*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο μια 11άδα βασικούς.

Ο Πορτογάλος κόουτς δεν θα υπολογίζει στους: Σα, Σεμέδο, Ραφίνια, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Μασούρα, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και τον Μπρούνο.

Παίκτες που έχουν... τραβήξει κουπί θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες.

Από την άλλη, υπάρχουν παίκτες που καλούνται να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά και να αυξήσουν το χρόνο συμμετοχή τους στα ματς που έρχονται. Το πρόγραμμα θα είναι βεβαρυμμένο και όλοι χρειάζονται.

Ο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή για Αγρίνιο τους:

Τζολάκη, Κρίστινσον, Καραργύρη, Ντρέγκερ, Χριστοφιλόπουλο, Παπαδόπουλο, Σισέ, Χολέμπας, Ανδρούτσο, Μπουχαλάκη, Πέπε, Σουρλή, Λιάτσο, Τσέλιο, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Βρουσάι, Μπρούμα, Κάιπερς, Σουντανί και Χασάν.

Οι Πέπε και Τιάγκο Σίλβα χρειάζονται ματς στα πόδια τους ώστε να ανεβάσουν στροφές ενόψει της συνέχειας. Μη ξεχνάμε ότι αποκτήθηκαν για να έχουν βασικό ρόλο και προς το παρόν δεν έχουν προσαρμοστεί 100%.

Ο Ραντζέλοβιτς διανύει περίοδο πτωτικής πορείας, με τον Σέρβο να μην έχει εξελιχτεί βάσει των όσων άκρως ενθαρρυντικών είδαμε πέρυσι, ενώ κι ο Λοβέρα πρέπει να... γυρίσει το διακόπτη.

Ντρέγκερ και Μπρούμα είναι δύο παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν αλλά κι αυτοί χρειάζονται ρυθμό.

Ο Κάιπερς είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει, όπως φυσικά κι ο Βρουσάι, ο οποίος μετά την Ολλανδία ψάχνει να καθιερωθεί στο Λιμάνι.

Η Ακαδημία να 'ναι καλά

Ο Ολυμπιακός είναι από τις ομάδες που... γεννά παίκτες. Εκτός από τον Ανδρούτσο, που είναι ο πιο έμπειρος παίκτης της αποστολής - μαζί με τον Βρουσάι - από τα παιδιά που έβγαλε η Ακαδημία και είναι στην αποστολή. Τζολάκης και Καραργύρης είναι αρκετά συχνά στην αποστολή, ενώ ο στόπερ Χριστοφιλόπουλος μας συστήνεται. Τον Σουρλή τον έχουμε μάθει και αναμένεται να πάρει κι αυτός τις ευκαιρίες του, όπως το ίδιος ισχύει για τον Λιάτσο και τον Τσέλιο.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα