ΑΕΚ: Με Χνιντ οι 21 του Χιμένεθ για Απόλλωνα Σμύρνης

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με Χνιντ οι 21 του Χιμένεθ για Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Όπως αναμενόταν, ο Νασίμ Χνιντ επιστρέφει στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εκτός οι γνωστοί πέντε που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τετάρτη (21:30) στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Σμύρνης στον πρώτο αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας, με τον Μανόλο Χιμένεθ να ανακοινώνει την αποστολή μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης στα Σπάτα.

Σε αυτήν, όπως αναμενόταν, βρίσκεται και ο Χνιντ, ο οποίος επιστρέφει καθώς στην ΑΕΚ αποφάσισαν την ενεργοποίηση του Τυνήσιου στόπερ. Την τελευταία φορά που ο Χνιντ είχε αγωνιστεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα ήταν πάλι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στο νικηφόρο 3-4 της Ριζούπολης πριν από ένα μήνα. Οι απουσίες για τον Χιμένεθ είναι οι γνωστές και αφορούν τους Μιτάι, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, Κρίστιτσιτς και Ανσαριφάρντ, οι οποίοι ακολούθησαν και σήμερα το ατομικό τους πρόγραμμα.

Θυμίζουμε πως ο Κρίστιτσιτς πιθανότατα να προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής με την Τούμπα, για την οποία «τρέχουν» οι Τσιγκρίνσκι, Ανσαριφάρντ και Νεντελτσιάρου, με τον τελευταίο να έχει λιγότερες πιθανότητες να είναι έτοιμος. Βέβαια το ποιοι ακριβώς θα είναι διαθέσιμοι θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες. Στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα βρίσκεται κανονικά και ο Λιβάια εν μέσω εξελίξεων για το μέλλον του στην ομάδα λόγω του θέματος του συμβολαίου του, όπως και ο Ολιβέιρα, για τον οποίο επίσης εκκρεμεί η οριστική απόφαση για το αν θα ανανεώσει ή όχι. Ο Χιμένεθ προσανατολίζεται σε ένα rotation στο αρχικό σχήμα, προκειμένου να «φρεσκάρει» την ομάδα του ενόψει και του ματς με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Απόλλωνα ο Χιμένεθ πήρε τους εξής 21 ποδοσφαιριστές: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα