Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Μπαράλες - Λουίς Φερνάντεθ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Μπαράλες - Λουίς Φερνάντεθ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

bet365

Ο Μίλαν Ράσταβατς αποφάσισε για το ματς Κυπέλλου με τον Άρη να αποφορτίσει παίκτες που ήταν στα... κόκκινα, δίνοντας την ευκαιρία σε νέα πρόσωπα να μπουν στην αποστολή.

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει την Τετάρτη στις 15:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Άρη για τον πρώτο αγώνα της 1ης φάσης του Κυπέλλου.

Οι Αρκάδες ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη με αρκετές απουσίες με τον Ράσταβατς να αποφορτίζει διάφορους παίκτες όπως τον Καστάνιο και τον Άλβαρες. Εκτός έμεινε και ο Μπόρχα Φερνάντεθ και οι γνωστοί Παπαδόπουλος, Ντρούπι και Ιγκλέσιας που παραμένουν τραυματίες, αλλά και ο Λουίς Φερνάντεθ ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και θέλει διαχείριση.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Χερόνιμο Μπαράλες, για τον οποίο Άρης και Αστέρας είχαν επαφή. Πάντως ο Αργεντινός φορ δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη γιατί έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετώπιζε και στο ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Γι' αυτό το προπονητικό τιμ της ομάδας ήθελε να προφυλάξει τον Μπαράλες (όπως και τον Λουίς Φερνάντεθ) για το ματς που ακολουθεί με την ΑΕΛ στην Τρίπολη.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Καπίγια, Βαλιέντε, Λέο Τιλίκα, Μουνάφο, Μπελόκ, Τζίμας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Κρέσπι, Αλί Μπαμπά.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα