Κλήρωση Κυπέλλου: Η ΕΠΟ περιμένει μέχρι την Τρίτη το πράσινο φως για τη Super League 2

Δημήτρης Τομαράς
Κλήρωση Κυπέλλου: Η ΕΠΟ περιμένει μέχρι την Τρίτη το πράσινο φως για τη Super League 2

bet365

Στην ΕΠΟ περιμένουν μέχρι το βράδυ ή το αργότερο το πρωί της Τρίτης το εάν θα πάρουν το ΟΚ από τους λοιμωξιολόγους η Super League 2, αλλιώς οι ομάδες της δεν θα μπουν στην κλήρωση του Κυπέλλου.
Ώρα κλήρωσης στην ΕΠΟ αλλά το ερώτημα που εξακολουθεί να πλανάται είναι με ποιές ομάδες για τον θεσμό του Κυπέλλου; Εάν οι ομάδες της Super League 2 πάρουν το ΟΚ είτε το βράδυ της Δευτέρας είτε την Τρίτη θα μπουν στην κλήρωση. Αλλιώς θα μπουν στην κληρωτίδα μόνο ομάδες της Super League 1 και μένει να δούμε τη δομή που θα προκύψει. Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε το σχετικό... προσχέδιο για τη διοργάνωση.
Η ανακοίνωση / ενημέρωση της ΕΠΟ:
Η κλήρωση της επόμενη φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2020-2021, θα διεξαχθεί την Τρίτη 05.01.2021 και ώρα 13.30 στα γραφεία της ΕΠΟ, στο Πάρκο Γουδή, χωρίς παρουσία κοινού και δημοσιογράφων λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για τη διασπορά του covid-19.
Η διαδικασία της κλήρωσης θα καλυφθεί σε απευθείας μετάδοση μέσω livestreaming από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ www.epo.gr, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης και το επίσημο πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθούν αμέσως μετά στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο..
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα