ΑΕΚ: Την Πέμπτη κρίνεται του Λάτσι για τον τελικό

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Την Πέμπτη κρίνεται του Λάτσι για τον τελικό

bet365

Ο Ζίγκα Λάτσι αισθάνεται καλύτερα, αλλά δεν προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη και η συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου θα κριθεί την Πέμπτη.

Σε αναμονή για το αν θα υπολογίζει τον Ζίγκα Λάτσι για τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ο Μάσιμο Καρέρα. Ο 18χρονος Σλοβένος στόπερ έχει αποκομίσει ένα χτύπημα στην κνήμη και δεν έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα ούτε στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο Λάτσι έκανε ατομικό, αλλά αισθάνεται κάπως καλύτερα, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Πέμπτης για το αν θα είναι διαθέσιμος για τον τελικό.

Στη διάθεση του Καρέρα τέθηκαν σήμερα και οι τρεις Έλληνες διεθνείς, Μάνταλος, Μπακάκης και Σβάρνας. Και οι τρεις περίμεναν και τα δεύτερα τεστ για τον κορονοϊό, τα οποία ήταν αρνητικά, κάτι που τους επέτρεψε να προπονηθούν κανονικά το απόγευμα της Τετάρτης στα Σπάτα.

Οι Γαλανόπουλος, Ενομπακάρε και Ιατρούδης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά την Πέμπτη στις 18:30, ανεβάζοντας ρυθμούς ενόψει του τελικού το ερχόμενο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα