Κύπελλο Ελλάδας: Με τα παλιά ρόστερ στον τελικό!

Gazzetta team
Κύπελλο Ελλάδας: Με τα παλιά ρόστερ στον τελικό!

bet365

Η FIFA απάντησε στο έγγραφο που είχε στείλει η ΕΠΟ για τον τελικό και εξήγησε πως η σεζόν πρέπει να ολοκληρωθεί με τα ρόστερ της περσινής περιόδου!

Ακόμα ένα επεισόδιο στο σίριαλ «τελικός Κυπέλλου 2020» έφτασε στο τέλος του. Κι αυτό είχε να κάνει με την ερώτηση «ποια ρόστερ θα χρησιμοποιήσουν οι δύο ομάδες». Οκτώ μέρες πριν την διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό, η FIFA απάντησε στο έγγραφο της ΕΠΟ η οποία ρωτούσε την παγκόσμια ομοσπόνδια τι θα γίνει με τα ρόστερ στο συγκεκριμένο ματς.

Και η FIFA απάντησε. ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα παίξουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τα περσινά ρόστερ! Κι αυτό γιατί η σεζόν κλείνει με το συγκεκριμένο ματς, όπερ σημαίνει πως δεν θα μπορούν οι δύο προπονητές να χρησιμοποιούσαν τις μεταγραφές που έχουν κάνει!

H AEK και ο Μάσιμο Καρέρα δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Ενομπακάρε, τον Ανσαριφάρντ, τον Ινσούα, τον Καρακλάγιτς, τον Χνιντ και τον Ιατρούδη. Οπως φυσικά δεν θα έχει στην διάθεσή του και τους Μπάρκα, Οικονόμου, Γιακουμάκη, Κλωναρίδη και Χουλτ!

Ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς από την μεριά του δεν θα μπορεί να βάλει τους Κρίστινσον, Χολέμπας, Ραφίνια και Πέπε αλλά και τους Τσιμίκα, Γκιγιέρμε, Ομάρ και Λάζαρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα