ΑΕΚ: Καρέρα και παίκτες στην τελική ευθεία με το μυαλό μόνο στο Κύπελλο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Καρέρα και παίκτες στην τελική ευθεία με το μυαλό μόνο στο Κύπελλο

bet365

Φορτσάρουν για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό οι κιτρινόμαυροι, με τον Μάσιμο Καρέρα να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα.

Στην ΑΕΚ έχουν επικεντρωθεί απόλυτα στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (30/8) και γι' αυτόν τον λόγο άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα στρέφουν αποκλειστικά και μόνο την προσοχή τους εκεί, έχοντας βάλει άνω τελεία για την ώρα στα μεταγραφικά και στις ανανεώσεις συμβολαίων που «καίνε», όπως αυτές των Λιβάια και Ολιβέιρα. Ζητήματα που θα αρχίσουν και πάλι να απασχολούν την Ένωση από Δευτέρα.

Ο Μάσιμο Καρέρα προετοιμάζει την ομάδα του στα Σπάτα για την κατάκτηση του τροπαίου χωρίς νέα αγωνιστικά προβλήματα. Το απόγευμα της Παρασκευής στα Σπάτα οι κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν, έχοντας υποβληθεί πρώτα στο τελευταίο τεστ για τον κορονοϊό πριν από τον τελικό.

Τη δεδομένη στιγμή όλα είναι ανοικτά όσον αφορά τα πλάνα του Καρέρα και αν επιλέξει το 3-5-2 ή το 4-3-3 για τον τελικό της Κυριακής. Στην πρώτη περίπτωση ο Τσιντώτας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Οικονόμου ή Λάτσι στο κέντρο της άμυνας, τον Λόπες αριστερά, τον Παουλίνιο δεξιά, τους Σιμόες, Κρίστιτσιτς και Μάνταλο στο κέντρο και στην κορυφή της επίθεσης τους Λιβάια και Ολιβέιρα. Αντίθετα στον δεύτερο σχηματισμό ο Βέρντε αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα παίρνοντας τη θέση ενός στόπερ πλην του Τσιγκρίνσκι, ενώ σε αυτήν την περίπτωση Μπακάκης με Παουλίνιο θα διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα.

Στην προπόνηση της Παρασκευής οι Γαλανόπουλος, Καρακλάιτς και Ιατρούδης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ ο Ντέλετιτς -ο οποίος δεν υπολογίζεται- μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα.

Η τελευταία προπόνηση των κιτρινόμαυρων το Σάββατο πριν τον τελικό θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ στις 19:00 και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Καρέρα που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο που χρησιμοποιεί η ΑΕΚ πριν από τα παιχνίδια, αφήνοντας τη βάση της στη Βραυρώνα, όπου βρισκόταν τις τελευταίες εβδομάδες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα