Καραπαπάς: «Ο Γραμμένος είπε σε κορυφαίες Αρχές του ποδοσφαίρου ότι δέχεται πιέσεις»

Gazzetta team
Καραπαπάς: «Ο Γραμμένος είπε σε κορυφαίες Αρχές του ποδοσφαίρου ότι δέχεται πιέσεις»

bet365

Ο Κώστας Καραπαπάς με νέες δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Γραμμένο και τους χειρισμούς του για τον τελικό του Κυπέλλου αλλά και το ότι έχει παραδεχθεί σε FIFA και UEFA ότι δέχθηκε πιέσεις!
Μιλώντας στα Παραπολιτικά ο Κώστας Καραπαπάς καταφέρθηκε κατά των Βαγγέλη Γραμμένου και Ιάκωβου Φιλιππούση (υπεύθυνου επικοινωνίας της ΕΠΟ) επισήμανε:
Ο κύριος Γραμμένος αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων. Δεν περιμέναμε κάτι άλλο. Σε επικοινωνία με ανθρώπους τους πλέον σημαντικούς ανθρώπους στην ομάδα μας δήλωσε ότι δεχεται πιέσεις. Μάλιστα οι δικοί μας άνθρωποι τον προέτρεψαν να κρατήσει μια υπεύθυνη στάση αν θέλει να περισώσει την υστεροφημία του στο ποδόσφαιρο! Σε κορυφαίες Αρχές του ποδοσφαίρου παγκοσμίως, δήλωσε ότι δέχεται πιέσεις. Στις Αρχές του τόπου δήλωσε ότι πιέζεται. Έφτασε να ζητάει απο όλους αυτούς αν και ήταν δική του δουλειά να επικοινωνήσουν με την ΑΕΚ.
Και τώρα αυτή η κατάπτυστη ανακοίνωση απο τον Φιλιππούση και την ΕΠΟ και όχι βέβαια απο τον ίδιο το Γραμμένο! Διότι φυσικά αν παραδεχτεί τις πιέσεις πρέπει να πάει στον Εισαγγελέα να πει ποιός τον πιέζει και πως...
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα