Τελικός Κυπέλλου: Τα λειτουργικά θέματα που επικαλέστηκε η ΕΠΟ και η πρόταση για AEL FC Arena και Πανθεσσαλικό!

Δημήτρης Τομαράς
Τελικός Κυπέλλου: Τα λειτουργικά θέματα που επικαλέστηκε η ΕΠΟ και η πρόταση για AEL FC Arena και Πανθεσσαλικό!

bet365

Ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ παραμένει το... σίριαλ του καλοκαιριού. Τι προβλήματα έχει επικαλεστεί για την αλλαγή έδρας η ΕΠΟ και η ιδέα για AEL FC Arena και Πανθεσσαλικό.
Η αλλαγή της έδρας του τελικού του Κυπέλλου είναι ένα θέμα το οποίο οδήγησε στην ΕΠΟ στην αναβολή του αγώνα και στο να επιμένει ότι θα βγει απόφαση για ημέρα και ώρα αγώνα την προσεχή Δευτέρα στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας. Τι όμως υποστηρίζουν στην ΕΠΟ;
Ένα θέμα είναι η προκήρυξη διαγωνισμού για τα Led και τις διαφημιστικές πινακίδες που είχε ήδη δρομολογηθεί για το γήπεδο της Ριζούπολης και αποκλειστικά για εκεί. Ένα άλλο είχε να κάνει με το VAR, πλην όμως το ΟΑΚΑ δεν έχει τέτοιο ζήτημα.
Επίσης η αλλαγή του πρωτοκόλλου υγείας και άλλα οργανωτικά θέματα, που πάντως και πάλι δεν δείχνουν να δικαιολογούν εισήγηση για μετάθεση για τις 30 Αυγούστου. Άλλες πηγές στην ΕΠΟ κάνουν λόγο ότι θα καταβληθεί προσπάθεια το ματς να γίνει πιο νωρίς μες στον Αύγουστο. Επίσης ότι έχει πέσει η πρόταση από στελέχη της ελληνικής Ομοσπονδίας για να γίνει ο αγώνας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ είτε στο AEL FC Arena είτε στο Πανθεσσαλικό. Πρακτικά πάντως οι λύσεις είναι δύο. Ή θα γίνει ο τελικός μέχρι την άλλη Τετάρτη ή μετά θα πάει για πολύ αργότερα τον Αύγουστο.

Διαβάστε επίσης:

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα