Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Θα πάει και για διαφυγόντα κέρδη η Cosmote TV προς την ΕΠΟ

Gazzetta team
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Θα πάει και για διαφυγόντα κέρδη η Cosmote TV προς την ΕΠΟ

bet365

Εκτός από το αγωνιστικό σκέλος υπάρχει και το οικονομικό για την ΕΠΟ η οποία θα έχει οικονομική ζημιά μιας και είναι λογικό η Cosmote TV να κυνηγήσει το θέμα για διαφυγόντα κέρδη.

Το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστή η επιστολή της Cosmote TV προς την ΕΠΟ, από την οποία ζητούσε να διοργανώσει κανονικά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην καθορισμένη της ημερομηνία.

Στην επιστολή της η Cosmote TV ανέφερε μια σειρά από λόγους για τους οποίους ζητάει να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στις 26 Ιουλίου. Προφανώς υπάρχουν και οικονομικοί λόγοι μιας και όπως γίνεται γνωστό μέσα από την επιστολή «θ' αναγκαστούμε να αλλάξουμε τον μέχρι σήμερα εμπορικό μας προγραμματισμό (αναφορικά μάλιστα με το σημαντικότερο παιχνίδι της διοργάνωσης), κάτι το οποίο επηρεάζει φυσικά τις εμπορικές συνεργασίες που έχουν ήδη δρομολογηθεί».

Η οικονομική ζημιά που θα προκαλέσει η αναβολή του τελικού είναι πολύ μεγάλη και φυσικά δεν είναι ζημιά που μπορεί να καλυφθεί εάν μετατεθεί ο τελικός. Πόσω μάλλον εάν πάει τέλη Αυγούστου...

Στις επαφές που έχει κάνει η Cosmote TV με την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία επιμένει στην διεξαγωγή του τελικού στις 26 Ιουλίου ακόμα κι αυτό συνεπάγεται με αλλαγή έδρας (στο ΟΑΚΑ ή σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο).

Η παραφροσύνη της ΕΠΟ να αναβάλλει τον τελικό 4 μέρες πριν την καθορισμένη ημερομηνία θα προκαλέσει οικονομική ζημιά και στην ίδια μιας και είναι δεδομένο πως η Cosmote TV θα κινηθεί νομικά για διαφυγόντα κέρδη!

Διαβάστε επίσης

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα